Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Watch a kalibrace běhacího pásu

(Téma vytvořeno: 12-09-2023 01:38 PM)
460 Zobrazení
JeoCZ
Hotshot
Možnosti

Všechny zdravím,

byl jsem nedávno s novými Galaxy Watch 6 Classic na běhacím pásu a po absolvování aktivity (Samsung Health) se mi objevila možnost kalibrovat vzdálenost. Bohužel kliknutí nefungovalo, což asi značí, že se na funkci ještě pracuje a objevila se spíše omylem. Zkusil jsem běhací pás poté ještě několikrát, ale možnost kalibrace se již nikdy neobjevila.

Stalo se to někomu z vás? Měření vzdálenosti vůbec s pásem nesedí (bylo zde na fóru již několikrát diskutováno) a např. Garminy či snad i Apple Watch kalibraci umožňují. Bylo by skvělé, kdyby Samsung funkci přidal také.

0 Like
7 Odpovědi
Martínek11
First Poster
Možnosti
Presne jak říkáš. Stalo se mi to samé a od té doby nic. Kalibrovat nic nejde Samsung má co vychytavat 😁. To samé, když budeš chtít připojit hradní pas a ono nic 😏🙄. To je velké mínus pro Samsung
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Věřím, že to dotáhnou. Až dodělají přechod na Android 14, bude snad čas i na tyhle "detaily". 🙂
0 Like
Petra123
First Poster
Možnosti
Také se mi nedávno po běhu na pásu zobrazila možnost kalibrace. Hledala jsem pak i v telefonu, ale nic nenabízí.
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Tak vyřešeno. Po poslední aktualizaci Health v hodinkách (na verzi 6.25.0.053) již kalibrace funguje. Zobrazí se po ukončení cvičení (běhacího pásu). Tentokrát pro Samsung 👍
0 Like
Alca1234
First Poster
Možnosti
Dobrý den, mám podobný problém, v kalibraci to nabízí jen číslo 0,1....atd...vyšší číslo mi tam nejde nastavit, tudíž se mi zobrazí, že naběhám málo a nesedí to. Nevíte, co s tím?
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Zdravím, toto je už staré téma, po několika měsících přišla aktualizace a id té doby lze vzdálenost kalibrovat bez problémů. Zkuste vše zaktualizivat a případně hodinky zresetovat (držte obě tlačítka do vypnutí a zapnutí displeje s oznámením o rebootingu).
0 Like
Alca1234
First Poster
Možnosti
Děkuji moc, zkusím.
0 Like