Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Galaxy watch a bazén

(Téma vytvořeno: 21-08-2024 12:36 PM)
308 Zobrazení
Frosby
Voyager
Možnosti
Zdravím vás , chtěl jsem se zeptat . Koupete se na bazéně s hodinkami nebo raději sundávate ? 

Myslím tím bazén s chlórem, vodní jezera atd. Do moře bych je asi určitě nebral. Ale ten bazén a tak mě zajímá to chodím celkem často 😃 GW 5 pro co jsem měl byly ok vždycky, ale nevím jak to je u základní GW 7 44mm 😉 nějaké rady, zkušenosti ? Díky 
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Frosby
jsem asi jeden z mála, ale s GW chodím normálně do bazénu (už od druhé generace) a vždy bez problémů. Možná mám vždy štěstí na nezávadný kus, nevím.
S novýma Ultrama se nebojím ani slané vody a taktéž zatím měsíc bez potíží.
Když udává výrobce, že jsou do vody, tak na ně nebudu koukat z bazénu 😃
Ale vzhledem k tomu, že jsou pak problémy při reklamacích, chápu, že někteří to nechtějí moc riskovat.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
osobne som všetky Galaxy watch, čo som mal 4C, 5Pro, 6C, 7U doteraz bezproblémov nosil aj v bazéne. Môj otec s GW4C plával každý druhý deň takmer 3 roky a teraz bez problémov s GW6C a čo je na dôchodku tak dokonca takmer každý deň. On s hodinkami chodí pri každom plávaní aj do parnej sauny, čo zas neodporúčam, ale s hodinkami doteraz nemal problém. Nebál by som sa toho teda.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Frosby
jsem asi jeden z mála, ale s GW chodím normálně do bazénu (už od druhé generace) a vždy bez problémů. Možná mám vždy štěstí na nezávadný kus, nevím.
S novýma Ultrama se nebojím ani slané vody a taktéž zatím měsíc bez potíží.
Když udává výrobce, že jsou do vody, tak na ně nebudu koukat z bazénu 😃
Ale vzhledem k tomu, že jsou pak problémy při reklamacích, chápu, že někteří to nechtějí moc riskovat.

Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
osobne som všetky Galaxy watch, čo som mal 4C, 5Pro, 6C, 7U doteraz bezproblémov nosil aj v bazéne. Môj otec s GW4C plával každý druhý deň takmer 3 roky a teraz bez problémov s GW6C a čo je na dôchodku tak dokonca takmer každý deň. On s hodinkami chodí pri každom plávaní aj do parnej sauny, čo zas neodporúčam, ale s hodinkami doteraz nemal problém. Nebál by som sa toho teda.
Frosby
Voyager
Možnosti
Zdravím,díky moc za odpověď 😉 taky jsem to nikdy moc neřešil s GW 5 pro 🙂 ale teď mě tak napadlo jak mám GW 7 že se zeptám jak to mají ostatní a řeknou své zkušenosti 🙂 takže půjdu do toho zase a budu se koupat s nimi dál 🙂 samozřejmě nebudu nějak skákat do vody 🙂
Frosby
Voyager
Možnosti
Super děkuji moc za odpověď 😉
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Zdravím @Frosby pokiaľ vám niektorá z odpovedí pomohla, označte ju ako riešenie prosím 😉

GeorgeEUC
Pioneer
Možnosti
Mam Galaxy Gear S3 Frontier. Baterka je sice v haji a nebydrzi. Vsak produkt z roku 2016 ? Ale nechaji si libit hodne hruby zachazeni. Delam okna. Takze prach,malta,stuk,***** z rozbrusky. Normalne se s nima vysprchuju, pak je namydlim mydlem, oplachnu, dam nabijet a dam zpatky na ruku. Makaji dobre. Myslim ze i nove hodinky by mely vydrzet koupani,sprchovani,potapeni atd. Pokud ne,tak za ty penize ktery stoji se nevyplati je kupovat...
0 Like
Honza113
First Poster
Možnosti
Zdravím, přítelkyni jsem ukecal,aby do bazénu chodila s hodinky. Galaxy watch 2.Šla dvakrát a už nejdou.Jsou 3 roky staré. Co jsem zjišťoval, tak je to celkem běžný, že se do nich dostane voda a je po nich.
0 Like