Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Watch 6 vybití baterie přes noc a nezaznamenávání trasy

(Téma vytvořeno: 17-02-2025 09:22 AM)
185 Zobrazení
kukíno
Journeyman
Možnosti
Zdravím už po druhé se mi stalo že jsem večer měla nabito na 100% a ráno jsem vstala a hodinky byly zcela vybité 🙄 den předtím jsem byla na túře hodinky zapla jako obvykle turistika,na konci túry jsem vypla turistiku a koukám že mi ukázalo jen 2,9km ale čas byl v pořádku 7hodin a toto se mi už také stálo víckrát nechápu nikdy problém nebyl 
0 Like
6 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @kukíno 

koukl bych se do nastavení - baterie - využití baterie. Zda Vám nějaká aplikace, ciferník neužírá baterii. Případně zkusit reset hodinek, ve spoustě případů to může pomoci. Pokud ani to nepomůže, tak bych se nebál ani reklamace hodinek.

https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/

23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Týmto neduhom predchádzala nejaká aktivita z Vašej strany? Napr. inštalácia nejakej aplikácie alebo ciferníku... Prípadne ištalácia nejakej aktualizácie?

Čo sa týka samotnej aktivity, tak je dôležité, aby pred spustením aktivity hodinyk "zachytili" signál GPS -> ikonka lokalizácie nebliká, ale trvalo svieti. Pokiaľ ikonka bliká a Vy spustíte aktivitu, aktivita zaznamenavá iba približnú polohu a trasu

kukíno
Journeyman
Možnosti
NN z mojí strany vůbec nic žádná jiná aktivita. Sice pravda je že se mi asi před 3 dny aktualizoval v hodinkách Samsung Healt jinak nic
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Potom ako píše kolega. Reset hodiniek a uvidíte. Nastaviť hodinky nie je až taký pain ako nastaviť telefón
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

@kukíno zdravím, neváhajte nám dať vedieť, ako sa prejavuje situácia po resete 😉 vďaka

0 Like
kukíno
Journeyman
Možnosti
Momentálně jsem ještě neresetovala od té doby co jsem to napsala tak se to neprojevilo s tím vybitím baterie ze 100% na 0 přes noc co se týče turistiky to vyzkouším o víkendu,ale tam byl asi problém v gps signálu i když mám sice vše povolené ale uvidíme 😉