Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Galaxy Watch 6 One UI ?

(Téma vytvořeno: 19-07-2024 03:31 PM)
435 Zobrazení
Adam8371
Navigator
Možnosti
Dobrý deň, pred pár dňami sa mi aktualizovala aplikácia Samsung Health na hodinkách a update priniesol aj redesign mini aplikácií/rozhrania aplikácie Health. Je to len update aplikácie alebo to už značí príchod One UI 6 na GW6 ? 

image

image

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Adam8371
nejspíš se to bude týkat vyloženě aplikace Samsung Health. Já už ji mám delší dobu. Ale můžu Vám říci, že Vámi zmiňované nové One UI se blíží.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

8 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Adam8371
nejspíš se to bude týkat vyloženě aplikace Samsung Health. Já už ji mám delší dobu. Ale můžu Vám říci, že Vámi zmiňované nové One UI se blíží.

EOS80D
Navigator
Možnosti
Včera se mi to taky aktualizovalo. A co mě rozčiluje, tak je to, že když mám zapnuté cvičení, zhasne se mi displej a probudím ho zvednutím zápěstí tak trvá zhruba vteřinu, než se načte momentální tep.
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, je to pouze úprava SHealth.

Velké změny poznáte až s aktualizací Wear a především s vlastní aktualizací SW v hodinkách.

Testování GW6 jde prozatím ze všech beta verzí GW4/5/6 nejlépe, takže je snad jen otázkou několika týdnů, než update dorazí v ostré verzi. Očekávám podobný scénář jako loni...

Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
Adam8371
Navigator
Možnosti
Ďakujem Vám za odpoveď a už sa na nové One UI veľmi teším, zaujalo ma to. Je aj známa nejaká doba kedy približne bude release stabilnej verzie One UI alebo mi to neviete povedať ?
Adam8371
Navigator
Možnosti
Toto Vám ešte nemôžem nejako potvrdiť. Osobne som použil len automatické cvičenie a tam sa mi to nedialo ale keď pôjdem športovať tak si na to dám pozor.
Adam8371
Navigator
Možnosti
Ja by som chcel hlavne vyskúšať "Body battery" funkcií, nič iné ma tak moc nezaujalo ... A uvidím ako sa mne bude páčiť ten nový design, sám som to ešte nepozeral keďže rád by som to mal ako "prekvapenie". Ďakujem Vám veľmi za odozvu.
0 Like
Adam8371
Navigator
Možnosti
Dobrý večer, vyskúšal som to cvičenie a mne sa to z časti deje tiež. Keď hodinky prebudím gestom tak mi tiež chvíľku trvá pokým sa to načíta ale nepríde mi to ako nič zásadného. Mne to nepríde ako sekunda, len to proste preblikne a hneď to ukáže tep.
Adam8371
Navigator
Možnosti
Není niekde v aplikácii Health na telefóne nápoveda ? Napríklad aj pri spánku je to nedomyslené v tomto smere ... Na hodinkách nevidíte všetky údaje a pomôcky k nim, musíte pozrieť do telefónu.
0 Like