Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Galaxy watch 6 classic

(Téma vytvořeno: 27-02-2024 04:31 PM)
207 Zobrazení
Monterkyng
Journeyman
Možnosti
Ahojte, mám otázku. Dá sa niekde nastaviť, že napr. pri chôdzi alebo inom tréningu mi budú hodinky hovoriť nejaké informácie? Teraz mi iba po nejakom čase zavibrujú. Videl som to napr. na apple watch a neviem, či to funguje aj na samsung. Zdá sa mi, že po anglicky mi to istý čas hovorilo, ale keď som zmenil a stiahol slovenský jazyk, tak už iba vibruje.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
áno ide o zvukového sprievodcu. Choďte na hodinkách na kartu S. Health - tréningy, potom zvoľte ďalšie, následne požadovaný druh tréningu a dole na obrazovke nastavenia. V tomto menu si nájdite položku zvukový sprievodca a aktivujte si ju. Rovnako si nastavte interval, po ktorom chcete hlásenia. Ak by Vám to nefungovalo skúste si v nastaveniach/ všeobecné/ prevod textu na reč nastaviť ako preferovaný nástroj služby reči od googlu ak tam máte nástroj reči od Samsungu a s tým to nejde (prípadne naopak).

Zobrazit řešení v původním příspěvku

4 Odpovědi
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
áno ide o zvukového sprievodcu. Choďte na hodinkách na kartu S. Health - tréningy, potom zvoľte ďalšie, následne požadovaný druh tréningu a dole na obrazovke nastavenia. V tomto menu si nájdite položku zvukový sprievodca a aktivujte si ju. Rovnako si nastavte interval, po ktorom chcete hlásenia. Ak by Vám to nefungovalo skúste si v nastaveniach/ všeobecné/ prevod textu na reč nastaviť ako preferovaný nástroj služby reči od googlu ak tam máte nástroj reči od Samsungu a s tým to nejde (prípadne naopak).
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vas,ako piše kolega vyššie👍
0 Like
Monterkyng
Journeyman
Možnosti
Ďakujem vám za pomoc 👍
adako
First Poster
Možnosti
Prečo mi zvukovy sprievodca v telefóne hovorí v slovenskom jazyku ale ak to dám na sluchadla je to v angličtine. Teraz používam telefón Samsung keď som mala telefón xiaomi bolo všetko v slovenskom jazyku. Viete mi s tým pomôcť?
0 Like