Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Galaxy watch 5 pro lte

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 02-12-2022 07:27 PM)
429 Προβολές σελίδας
tangozebra
Pioneer
Επιλογές
Kαλησπέρα  σε όλους μια ερώτηση το συγκεκριμένο τελευταίο smartwatch πέρα από την esim έχει θέση για φυσική sim κάρτα ή όχι. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
14 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
καλησπέρα, μόνο esim, δεν έχει θέση για φυσική sim...
tangozebra
Pioneer
Επιλογές
Σε ευχαριστώ πολύ ,οπότε αν γνωρίζεις αν θέλω υπηρεσία multisim υποστηρίζετε από ελληνικό παροχο γιατί στην cosmote την υποστηρίζουν μόνο με φυσική sim σε 2 συσκευές και εδώ από ότι καταλαβαίνω επεκτείνεις το πλάνο της esim του κινητού σου στην esim του smartwatch
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
νομίζω ότι πρόσφατα είδα διαφήμιση της cosmote για multisim για το galaxy watch 5 συγκεκριμένα... οπότε δε παίζει μόνο με φυσική sim...
tangozebra
Pioneer
Επιλογές
καλημέρα και ευχαριστώ πολ

σε μια προηγούμενη samsung συσκευή μου είχα esim και είχα ενεργοποιήσει multi sim και όχι twin swim και μου είχαν πει ότι e sim δεν υποστηρίζει μόνο φυσική sim αυτά πριν ένα εξάμηνο, τώρα η από τότε η υπηρεσία αναβαθμιστηκε και υποστηρίζει e sim ή τόσο στον Γερμανό, όσο και στην εξυπηρέτηση πελατών της cosmote θα πρέπει να κάνεις τον σταυρό σου να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει όντως τις δυνατότητες της Υπηρεσίας
tangozebra
Pioneer
Επιλογές
Εμ το άλλο το κουλό που μου είπαν στον Γερμανό ότι όταν έχω ανοιχτό το ένα κινητό το βασικό το άλλο που μοιράζεται το ίδιο νούμερο μέσω multi sim ή θα πρέπει να το έχω σε αεροπορική λειτουργία ή κλειστό, δεν μπορώ να τα έχω εγγεγραμμένα στο δίκτυο ταυτόχρονα
Ιωαννης
Journeyman
Επιλογές
Έχω το Galaxy Smartwatch 5 Pro lte μπορείς να βάλεις e SIM Card της Cosmote αλλά θα έχει το ρολόι δικό του αριθμό αυτό έγινε από 1ης Ιουλίου το 2022
tangozebra
Pioneer
Επιλογές
όταν εννοείς δικό του αριθμό δεν θα έχει τον ίδιο με το κινητό μου, και από όπου απαντήσω εγώ την εισερχόμενη κλήση? δεν μοιράζονται τον ίδιο αριθμό δηλαδή?
tangozebra
Pioneer
Επιλογές
με την υπηρεσία multi sim πάντα. Γιατι σαν ξεχωριστό κινητό που το galaxy watch 5 Pro lte μπορεί να έχει και ξεχωριστό ανεξάρτητο νούμερο
tangozebra
Pioneer
Επιλογές
και θα ήθελα σε παρακαλώ και την γνώμη σου για το συγκεκριμένο smartwatch. Σε ευχαριστώ