Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

galaxy watch 46mm

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 18-10-2020 12:27 AM)
761 Προβολές σελίδας
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αγόρασα ένα galaxy watch τα Χριστούγεννα, μετά από κάτι μήνες άρχισε να καταγράφει μέχρι και 200 ορόφους και ας μην είχα ανέβει ούτε 5! Με τα πολλά και μετά από πολλές αλλαγές αισθητήρα αλτιμετρου και πολλές επισκέψεις σε εξουσιοδοτημενο κατάστημα μου το αντικαταστησαν. Μέσα σε δυο μήνες (σημερα) αρχισε τα ίδια και το καινούριο. 46 ορόφους..
 Έχει κάποιος το ίδιο θέμα? Πρόκειται για ελαττωματικό αισθητηρα? Πρόκειται για λάθος στο software? Ελαττωματική παρτίδα? Ξερει κάποιος κάτι?
12 Απαντήσεις
Konstantine73
Explorer
Επιλογές
και το δικό μου galaxy watch τα ίδια κάνει.....η Samsung το έχει παρατημένο εντελώς, στο active 2 έχει δώσει σημαντικές αναβαθμίσεις και στο δικό μας τίποτε...τουλάχιστον να διόρθωνε τα bugs σε αλτιμετρο-βαρόμετρο και τους ανύπαρκτους ορόφους. Samsung είσαι τραγική!
Tassos1
Voyager
Επιλογές

Καλησπέρα @shouldangelsdie 

Σχετικά με το ζήτημα με το αλτίμετρο που αντιμετωπίζεις θα σου πρότεινα να επισκεφθείς ένα από τα κέντρα τεχνικής υποστήριξης μας. Εκεί οι ειδικοί μας θα μπορέσουν να ελέγξουν επιτόπου την συσκευή σου και να σε ενημερώσουν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Μπορείς να βρεις το πιο κοντινό σε εσένα στο ακόλουθο link (https://www.samsung.com/gr/support/service-center/

Συνέχισε να μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου με το community και εάν επιθυμείς ενημέρωσε μας εάν επιλύθηκε το ζήτημα σου.

shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
όπως έγραψα και στην ανάρτηση μου, αυτό που έχω τώρα είναι καινούριο ρολόι μετά από αντικατάσταση. το πρώτο είχε γίνει πειραματόζωο μετά από τόσες φορές που το πήγα. προς τιμήν της samsung Hellas μου το αντικαταστησαν. από ότι έχω διαβάσει σε forum του εξωτερικού ειναι γενικό το προβλημα σχεδόν σε όλα.
stakon
Journeyman
Επιλογές
Αντιμετώπισα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα , με τη διαφορά ότι όλοι οι αισθητήρες είχαν χαλάσει, όχι μόνο το αλτιμετρο. Έγινε αλλαγή πλακέτας και μέχρι στιγμής όλα λειτουργούν κανονικά.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
στο προηγούμενο, είχα κάνει και αλλαγή πλακέτας την τελευταία φορά. αφού πρώτα είχαμε αλλάξει 3 φορές τον αισθητήρα. μετά από όλα αυτά μου άλλαξαν το ρολόι. στο καινούριο, ευτυχώς ο αισθητήρας δεν έχει πρόβλημα προς το παρών οπότε υποθέτω ότι μάλλον πρόβλημα του software είναι.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
το πρόβλημα συνεχίζεται και με το καινούριο, μετά από σχεδόν 3 μήνες ο εσωτερικός αισθητήρας υψομέτρου καταγράφει ότι θέλει. μέσα από το μενού παρακολούθησης των αισθητήρων διαπίστωσα ότι μέσα σε ένα λεπτό ξεκινάει από το -5 μέτρα και φτάνει στα +5 μέτρα ενώ είναι ακίνητο πάνω σε τραπέζι... δεν το κάνει συνέχεια, αλλά το κάνει. αν τώρα είναι φορεμένο και το κάνει αυτό το ανιχνεύει σαν αλλαγή ορόφου και το μετράει... ξεκίνησε από τις 17 του μήνα (βλ. φωτογραφια) και χτες ξέφυγε!!!Screen_20201017_173642_2172.pngScreen_20201025_233237_2199.png
stakon
Journeyman
Επιλογές
Το πρόβλημα επέστρεψε και σε μένα από χθες . Σταμάτησε να λειτουργεί ο αισθητήρας του αλτίμετρου και των καρδιακών παλμών....
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
το ειδες στο menu που σου δείχνει αν όντως σταμάτησαν οι αισθητήρες?
stefanik77
Student
Επιλογές
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Καλή χρονιά!! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το samsung galaxy watch 46mm. Εδώ και 6 μέρες στα "καλά καθούμενα" το ρολόι ξεκινα να καταγραφεί άσκηση κολύμβησης από μόνο του, χωρις να μπορεις να σταματησεις την καταγραφη οπότε αναγκαστικά κάνω reboot. Εχω κάνει reset στην συσκευή αλλά μάταια...