Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy watch 46mm sms a messenger

(Téma vytvořeno: 07-09-2020 03:54 AM)
665 Zobrazení
Santrax1
First Poster
Možnosti

Ahoj vsichni 🙂

Mám problém. Zničeho nic mi přestali chodit notifikace z smsek a messengeru. Ostatní chodí (gmail,facebook,livesport atd....). Hovory jsou taky v pořádku. V nastavení jsem nic neměnil a vše je povoleno. Zkoušel jsem i resetovat hodinky a nepomohlo. Mám Xiaomi redmi 8 note pro. Nějaké rady prosím? Diky 

0 Like
5 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Santrax1 

Vyzkoušejte zkontrolovat zda má aplikace Galaxy Wearable i Watch Plugin potřebná oprávnění- hlavně přístup ke zprávám. Neproběhla aktualizace SW u Vašeho telefonu?

fajnsnek2
0 Like
Santrax1
First Poster
Možnosti

Má právě všechna povoleni jak v Wearable tak i v Plugin. Aktualizace probehla ale zacalo to blbnout uz pred aktualizaci.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký večer @Santrax1 

S Xiaomi telefony jsou problémy, ale nikdy jsme pořádně nepřišly na to v čem je problém. Několik uživatelů tu popisovalo podobný problém, ale už nikdo nenapsal zda a jak jej vyřešil.

Můžu Vám doporučit odinstalovat aplikace Samsung Wearable a Galaxy Watch Plugin a hodinky vyresetovat a udelat nové párování, ale nevím zda to pomůže, nemám jak sám toto vyzkoušet.

fajnsnek2
0 Like
Santrax1
First Poster
Možnosti

Tak jsem to zkusil a nepomohlo. Email, hovory fcb livesport v poradku ale smsky a messenger ne.

0 Like
Puskyn
First Poster
Možnosti
Mám stejný problém. Vyřešil ste to nějak.?
0 Like