Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Watch 46mm - Denní přehled a Dobrou noc

(Téma vytvořeno: 16-09-2020 09:14 AM)
810 Zobrazení
RMichal
Apprentice
Možnosti
I když je vše nastaveno na automaticky, přizpůsobená služba povolena, tak se mi vůbec nezobrazuje Denní přehled a ani se automaticky nezapne režim Dobrou noc. Před rokem po zakoupení toto fungovalo v pořádku ale po čase přestalo a myslím si že po tehdejší aktualizaci firmware. Ví někdo co s tím.
0 Like
9 Odpovědi
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @RMichal,

stejný dotaz jsme zde již řešili, dávám odkazy na toto téma, kde určitě naleznete řešení:

1. https://eu.community.samsung.com/t5/wearables/sasmsung-watch-nezobrazuje-denn%C3%AD-p%C5%99ehled/m-p...

2. https://eu.community.samsung.com/t5/wearables/galaxy-watch-p%C5%99izp%C5%AFsoben%C3%A1-slu%C5%BEba-a...

Dejte potom určitě vědět, zda Vám to pomohlo.

Děkuji.

0 Like
RMichal
Apprentice
Možnosti
Tyto příspěvky jsem četl už tenkrát když jsem poprvé řešil nefunkčnost režimu Dobrou noc a Denní přehled. Hodně krát jsem prošel nastavení i resetoval hodinky. Naposledy cca před 14 dny při přechodu na nový mobil a stejně to prostě nefunguje.
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Zdravím, chtěl jsem se jen zeptat, jestli se nějak vyřešil režim Dobrou noc a Denní přehled. Dřív mi fungovali automaticky, hlavně režim dobrou noc. Po aktualizaci to přestalo fungovat. Vyzkoušel jsem všechny postupy a vůbec nic. 

0 Like
RMichal
Apprentice
Možnosti
Tak to jsme na tom úplně stejně. Také jsem toho hodně vyzkoušel a nic. Jediné co lze udělat je, nastavit u režimu Denní přehled zobrazení podle zadaného času. Bohužel u režimu Dobrou noc tato možnost není. Já doufám že to Samsung vyřeší v příští aktualizaci, pokud vůbec nějaká bude.
0 Like
J0uz4
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, mám ten samí problém. Zkoušel jsem snad veškeré postupy kromě smazání dat na samsung účtu. Zkoušel to někdo reklamovat ? Mě tvrdila paní z podpory, že by to  mělo jít, ale taky tvrdila ať si na Note 9 nastavím Bixby routines:-D Byl bych rád kdybych se konečně dozvěděl co s tím. Jestli je to chyba softwaru nebo je to v něčem jiném. Mám za to , že to přestalo fungovat po aktualizace někdy okolo dubna 2020.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @J0uz4  O problému s touto funkcí u GW46 mm toho moc nevím. Vím, že tento problém se vyskytoval u hodinek Galaxy Watch Active 2 po jedné ze SW aktualizací. Některým uživatelům pomohlo, když si v telefonu a hodinkách aktivovaly Přizpůsobenou službu (nutno mít telefon značky Samsung) a nastavily si pevný čas pro zobrazení Denního přehledu.  Možná se ještě ozve někdo z ostatních majitelů hodinek. @figaro1 ?

fajnsnek2
0 Like
J0uz4
Apprentice
Možnosti

Zdravím, mám Note 9 a všechno mi fungovalo až do cca dubna tohoto roku. Od té doby jsem restartoval, resetoval, povoloval a nastavoval snad vše a nepomohlo nic:-). Jediná zmínka o téhle chybě se dá najít snad jen na tomto fóru, ale bohužel bez řešení.

0 Like
figaro1
Voyager
Možnosti

Automatický denný prehľad naozaj nefunguje. Iba ak si nastavíte konkrétne časy prehľadov. Rovnako nefunguje ani automatický nočný režim na základe monitorovania spánku.

J0uz4
Apprentice
Možnosti

A víte čím to je ? Není to náhodou úpravou GDPR ?

0 Like