o 24-12-2018 12:24 PM - naposledy upraveno dne 04-04-2019 11:07 AM (kým) vvllaaddaa
Ahoj, potřebuji poradit ohledně připojení hodinek k aplikaci Galaxy Watch Designer. Hodinky jsou připojené ke stejné WIFI sítí jako PC, na hodinkách je vypnutý Bluetooth a zapnuto WIFI, je zapnuto ladění a přesto aplikace Galaxy Designer hodinky nenajde.
Už nevím ,kde může být chyba. Umí někdo poradit?
o 25-12-2018 01:19 AM
Zluste obětovat černého kohouta.
A teď vážně, tohle je trochu nevychytané. Zkuste hodinky restartovat. Ne factory reset, jen normálně vypnout a zapnout. Vím, že jsem s tím také hrozně zápasil, já se teda připojoval k Tizen Studiu, ale to je v bledě modrém to samé.
Jinak bych skoro i doporučil vykašlat se na Watch Designer, to je vlastně jen jednoduché malovátko a neuděláte nic opravdu nového z hlediska funkčnosti, zkuste místo toho Watchmaker: to je aplikace, kde na mobilu vytvoříte ciferník a ten pak umí i skripty, spolupráci s Taskerem a tak podobně.
o 25-12-2018 03:53 PM
Ahoj, dík moc za radu. Zkusil jsem jak černého kohouta, tak i černého kocoura a nepomohlo. Až když jsem to zkusil opakovat na jiném noteboku, tak se hodinky na něm rovněž nepřipojily, ale vzapětí se připojily na PC , kde jsem to původně zkoušel
o 29-12-2018 07:41 AM
Ale, takže máš žárlivý počítač!