Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Watch 46 - připojení ke Galaxy Watch Designeru

(Téma vytvořeno: 24-12-2018 12:24 PM)
901 Zobrazení
09freds
Pioneer
Možnosti

Ahoj, potřebuji poradit ohledně připojení hodinek k aplikaci Galaxy Watch Designer. Hodinky jsou připojené ke stejné WIFI sítí jako PC, na hodinkách je vypnutý Bluetooth a zapnuto WIFI, je zapnuto ladění  a přesto aplikace Galaxy Designer hodinky nenajde.

Už nevím ,kde může být chyba. Umí někdo poradit?

0 Like
3 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Zluste obětovat černého kohouta.

A teď vážně, tohle je trochu nevychytané. Zkuste hodinky restartovat. Ne factory reset, jen normálně vypnout a zapnout. Vím, že jsem s tím také hrozně zápasil, já se teda připojoval k Tizen Studiu, ale to je v bledě modrém to samé.

Jinak bych skoro i doporučil vykašlat se na Watch Designer, to je vlastně jen jednoduché malovátko a neuděláte nic opravdu nového z hlediska funkčnosti, zkuste místo toho Watchmaker: to je aplikace, kde na mobilu vytvoříte ciferník a ten pak umí i skripty, spolupráci s Taskerem a tak podobně.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
09freds
Pioneer
Možnosti

Ahoj, dík moc za radu. Zkusil jsem jak černého kohouta, tak i černého kocoura a nepomohlo. Až když jsem to zkusil opakovat na jiném noteboku, tak se hodinky na něm rovněž nepřipojily, ale vzapětí se připojily na PC , kde jsem to původně zkoušel:thinking-face:

Libb
MegaStar
Možnosti

Ale, takže máš žárlivý počítač! :face-with-tears-of-joy:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro