Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy watch 4

(Téma vytvořeno: 19-01-2022 07:59 PM)
820 Zobrazení
kacer
Apprentice
Možnosti
Mam problem s nadmorskou. Hodinky ukazuji vzdy jinou hodnotu. Ma nekdo podobne problemy. 
0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Ahoj, bohužel nema widget,ale je to jako cifernik
0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

"spankyman": Čau, prosím tě, nainstaloval jsem tu appku "Altimeter Wear" a uvažoval i o zakoupení plné verze, ale všimnul jsem si, že hodinky (a dokonce i telefon) mají od té chvíle permanentně aktivovanou GPS i když je appka zavřená a tudíž baterka mizí před očima. Máš to stejně? No, musel jsem odinstalit. Díky

0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Ahoj. Mam GPS na pevno vypnuté a pouzivam jiny ciferník,takze se mi nezapíná. Určitě by to šlo ošetřit v oprávnění aplikace
0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Díky moc za rychlou reakci. No, já taky používám orig. ciferník od Samsungu a i když je tahle appka zcela zavřená, tak mi to GPS pořád sosá, ale i z telefonu. V oprávněních jsem povolil "použít polohu při spuštěné aplikaci". Instaloval si jen do hodinek, nebo i do telefonu? Já teda jen do hodinek. Tak to teda nevím. Ještě si s tím pohraju, teď momentálně hodinky "díky GPS" v nabíječce. Díky

0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Mám nainstalováno v mobilu i hodinkách.
0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Tak moc díky za info. V hodnocení u appky někdo psal, že instalace do telefonu je zbytečná, že je tam jen nějaká raklama, tak jsem to vynechal. No, až se nabíjou, tak to ještě jednou zkusím, ale pokud bude gps stále zapnutá i při zavřené appce, tak na to kašlu. Dík a čau

0 Like
mobil-man
Helping Hand
Možnosti

Nadmořská výška u GW4 je proti GWA2 katastrofa. Nevím, z čeho to bere údaje, ale ani kalibrace nepomůže. GWA2 přitom ukazovaly takřka na metr přesně, když se kalibrovaly přes GPS. GW4 možná vychází z tlakoměru, ale neumí se nakalibrovat přes GPS, ačkoliv tu možnost mají.

0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Zdravím, ono je to trošku jinak. GW4 měří nadmořskou výšku naprosto přesně a používají k tomu GPS (všimněte si, že po aktivaci Kompasu a stažení horní lišty se ikona GPS zobrazí) ale bohužel kvůli nějaké asi SW chybě jí nedokážou na první pokus korektně zobrazit. Buď vypadne hodnota cca o 150m více, nebo méně. Když poté appku Kompas zcela zavřete a zkusíte to znovu, tak na nějaký 3-4 pokus se to podaří. Bydlím v nadm. výš. 425 m.n m. (přesně) a pokud se zadaří, hodinky ukazují opravdu s přesností +- 2m. Když jsme koupili 2 kus GW4, bylo to první, co jsem zkoušel a bohužel to samé. Zvláštní je, že když 1ks GW4 ukazuje např. (v mém místě) nesmyslných 590 m.n m., tak 2ks GW4 také. Když první např. 280 m.n m., tak druhé jsou na tom stejně. Teď jsem to zkoušel a zadařilo se na první pokus s výsledkem 426 m.n m. Je to prostě chyba.

0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Ještě jedna poznámka. Ta "kalibrace" slouží jen pro kalibraci kompasu. Tady někdy spíše pomůže to kolečko "obnovit", ale je to loterie jestli se zrovna zadaří.

0 Like
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
U gwa2 fungovala kalibrace pro získání výšky z GPS a poté se již řídila tlakem, nutno říct, že dost přesně a stoupání odpovídalo. U gw4 je to zkrátka funkce, na kterou se nedá spolehnout. 3x vypínat a zapínat aplikaci, to není uživatelsky přívětivé řešení.
0 Like