Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Galaxy watch 4

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 11-10-2021 10:07 AM)
335 Προβολές σελίδας
Stefanos91
Journeyman
Επιλογές
Καλημέρα σε όλους, ενδιαφέρομαι για το galaxy watch 4, γνωρίζει κάποιος να μου πει αν το Gboard διαθέτει και ελληνική γλώσσα στο συγκεκριμένο; αξίζει από galaxy watch active 2 να αναβαθμίσω σε galaxy watch 4; Ευχαριστώ!
4 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα, κάνε μια αναζήτηση με την λέξη watch 4 στο community, έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις για να δεις αν αξίζει η όχι η αναβάθμιση. Όσο για το gboard νομίζω πως υποστηρίζει αλλά μπορεί να μας πει και κάποιος που ήδη το έχει.
DatDaf
Helping Hand
Επιλογές
Εμένα τουλάχιστον δεν έχει ελληνικά αλλά νομίζω γενικά δεν υποστηρίζεται ακόμα η ελληνική γλώσσα. Όσο αφορά την αναβάθμιση, αυτό εξαρτάται από τις προτιμήσεις σου και την χρήση που κάνεις. Όλη λένε π.χ. για παράπονα για την μπαταρία αλλά εμένα πότε δεν με έχει ενοχλήσει.
Becks769
First Poster
Επιλογές
Είμαι κάτοχος του Galaxy watch 4 και μέχρι σήμερα δε βλέπω ελληνικά στο gboard, περίεργο γιατί στο κινητό έχει κανονικά ελληνικά και με voice to text..
Νίκος1
Apprentice
Επιλογές

Καλησπέρα παιδιά! Έχει λάβει κανείς την ενημέρωση του gboard που περιλαμβάνει ελληνική ηχητική υπαγόρευση; Διάβασα ότι έχει κυκλοφορήσει αλλά εγώ δεν την έχω λάβει ακόμα