Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Galaxy watch 4

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 11-08-2021 08:30 PM)
466 Προβολές σελίδας
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα, είδατε το event, το 4 ξέρετε τι σημαίνει?? 😁😁😁😁 ότι το watch 4 είναι για εμάς που είμαστε άνω των 40!!!😅😅🤣🤣🤣😂😂😂
Κινητό ιατρείο, μη μείνουμε και στον τόπο!!
Άρε Samy, πάλι θα μας ξεπαραδιασεις...
7 Απαντήσεις
DatDaf
Helping Hand
Επιλογές
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ που είμαι κάτω των 40 θα το πάρω 😂😂😂 Πάντως σε όλο το event οι άνθρωποι που αντιπρωσοπουσαν την κοινωνία ήταν κάτω από 40. Μάλλον οι η νεολαία έχει πιο πολλά προβλήματα υγείας από τους ενήλικες.😅 Πέρα από την πλάκα είναι πολύ καλό και με το wear os γίνετε ακόμα καλύτερο!
Επιλογές
Πολύ καλό smartwatch!!! Μας βλέπω να μπαίνουμε στα έξοδα πάλι!!!! Για εμάς άνω των 50 θα δίνουν δώρο και μια κάρτα απεριορίστων επισκέψεων στον γιατρό έμαθα...🤣🤣🤣
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Και στο z fold 3 έκαναν καλή δουλειά ή μέσα οθόνη έχει corning gorilla glass victus... είμαι περίεργος να δω πως το έκαναν να διπλώνει...
DatDaf
Helping Hand
Επιλογές
Όντως πολύ καλό που διπλώνει αλλά με ενοχλεί πάρα πολύ το σημάδι στην μέση της οθόνης... χάνει νομίζω όλη του την ουσία
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Τελικά μετά από πιο προσεκτικό ψάξιμο διαπίστωσα ότι gorilla glass victus έχει στην έξω οθόνη και στην πλατη, η μέσα έχει ένα ultra thin γυαλί που ανέπτυξε η Samsung, και κλασσικά 2 layer προστασίας. Αντε να δούμε, λέει 80% πιο ανθεκτικό από τους προκατόχους.
IliasTsek
Apprentice
Επιλογές
Έχει βρει κανείς για προπαραγγελια κανένα κατάστημα; Μόνο ο Γερμανός το είχε την πρώτη μέρα και τώρα το έχει κατεβάσει
Χάρης
Explorer
Επιλογές
Και εγώ το περιμένω από εβδομάδα και θα στην αρχή θα το έχω εναλλάξ με το watch 3