Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Galaxy Watch 4 - nu pot conecta niciun card cu Google Pay

(Subiect creat la: 21-12-2021 01:39 PM)
1240 Vizualizări
Cristian1313
Pioneer
Opțiuni

Salutare! As avea o situație cu un Galaxy Watch 4 Classic. Încerc sa setez niște carduri în Google Pay, dar primesc mesaj ca nu se pot seta și sa iau legătura cu emitentul cardului. Ideea e ca face asa cu toate, nu doar cu unul în particular. Are cineva idee cum as putea rezolva asta? Trebuie discutat cu banca pentru fiecare card? Mulțumesc anticipat. 

1 Soluţie
Soluţie
Cristian1313
Pioneer
Opțiuni
Am rezolvat intr-un final cu cardul ING. Am urmat sfatul de mai sus și am intrat în aplicația Home Bank și am mai șters din token-uri. Probabil am tot încercat și aveam prea multe tokenuri. După ce am șters din ele a mers fără probleme. Acum mai am unul de la Edenred de rezolvat 🙂

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri

1 Soluţie

7 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu, nu trebuie discutat cu bancile pentru fiecare card. In principiu merge direct dar mai se intampla sa fie si probleme. Eu am intampinat probleme la ING după ce resetasem telefonul, prima oara imi mersese din prima. La BT a mers din prima fara probleme. La ING se pare ca se alocasera prea multe token-uri pt dispozitive si nu le mai gasea, varianta a fost sa sterg complet cardurile si din telefon si din ceas, am resetat la zero aplicatiile si am adaugat cardul ING in GPay pe TELEFON intai apoi pe ceas. la fiecare mi-a cerut un cod trimis pe SMS. Cand aveam probleme, trimitea SMS doar la inrolarea cardului pe telefon dar cand era vorba de ceas voia sa sun la banca. Am facut si asta si am primit raspuns după 4 zile (cand deja rezolvasem) "cardul dvs apare ca fiind deja inrolat in GPay"...serios? Normal ca apare ca intre timp am rezolvat singur...Multumesc pt nimic.

Pe scurt, trebuie sa incerci cu rabdare si o sa iti mearga. Stiu ca mai sunt si alte banci care permit inrolarea la fel fara sa suni la ei dar nu am avut experiente cu ele.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Cristian1313
Pioneer
Opțiuni
Mulțumesc. Cred ca sunt diverse erori pe linia banca - Google. Am sunat la ING și la ei apărea ca confirmasera de câteva ori către Google inrolarea cardului. În schimb, în Google Pay nu apărea confirmarea. O sa mai încerc, probabil se va rezolva după ceva încercări.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ok, daca e la ING probabil ai aceasi probl pe care am avut-o si eu.

Intra in HomeBank, deruleaza in ecranul initial pana jos unde apare lista cardurilor, da pe cardul pe care vrei sa il adaugi in GPay si alege "Detalii card".
In noul ecran, ai mai jos scris "Conectat la" si ar trebui sa apara iconita GPay si in dreptul ei o săgețica in jos. Dai le sageata si vor aparea token-urile alocate.
Ca sa rezolv a trebuit sa sterg token-urile de acolo

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Asa am patit si eu cu ing, am sunat la ei si a doua zi a fost totul ok. Pe revolut a mers din prima.
Raptor350
Pioneer
Opțiuni
Eu am patit asa la ing. A trebui sa sun la ei si ca sa il pot inrola a trebuit sa raspund la multe intrebari legate de contul de google. Persoana respectiva mi-a spus ca a fost din cauza ca google a vrut sa fie sigur ca e cardul meu etc.
0 Aprecieri
Daianaaa
Navigator
Opțiuni
Am patit si eu pe telefon asta chiar azi. Am adaugat Revolut fara probleme, iar pentru ING a trebuit sa sun sa se faca o cerere si sa imi trimita un cod... inca astept codul. Din ce mi-a spus fata de la ING asta este procedura lor pentru "carduri virtuale" :). Astept sa vad si eu cand primesc codul si daca totul va functiona ok.
Soluţie
Cristian1313
Pioneer
Opțiuni
Am rezolvat intr-un final cu cardul ING. Am urmat sfatul de mai sus și am intrat în aplicația Home Bank și am mai șters din token-uri. Probabil am tot încercat și aveam prea multe tokenuri. După ce am șters din ele a mers fără probleme. Acum mai am unul de la Edenred de rezolvat 🙂
0 Aprecieri