Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy watch 4 lte problem s esim

(Téma vytvořeno: 30-09-2021 07:54 PM)
3032 Zobrazení
RMeda
Pioneer
Možnosti
Mam problem s provoznenim esim karty v hodinkach. Mam esim od Vodafone. Esim sice pomoci Qr kodu do hodinek nahraji, vidim, ze je nahran a zapnuty vodafone profil, ale volani ani sms nefunguje. Pise mi, "pouze tisnova volani", pokud zkusim vytocit nejake cislo, nejde to a zobrazi se hlaska "neni registrovan v siti". Uz jsem zkousel vse, resil i s Vodafone, u nich je pry vse v poradku, poslali mi i novou esim, po nahrani a aktivovani stejny problem. Zkousel jsem danou esim i v mobilu, abych vyzkousel, zda neni problem v hodinkach, ani v telefonu esim nefunguje.
14 Odpovědi
RMeda
Pioneer
Možnosti
Upresnuji: Pokud v hodinkach nastavim pouze 3G site, vubec se nepripoji k siti. Pokud dam v hodinkach 3G/Lte a u vodafone vypnu moznost volani Volte - jdou sms, ale nefunguje volani. Vse jsem rozchodil pouze pokud mam moznost 3G/Lte a u vodafone aktivni volte.
polda
Voyager
Možnosti
U Watch 3 jsem měl obdobný problém s T-Mobile. Pomohla aktivace dat na eSIM. Když jsem po nějaké době data na zkoušku zrušil, světě div se, eSIM pracovala v hodinkách již bez problémů... V čem byl problém netuší ani v T-Mobile.
Oslizlo
Apprentice
Možnosti
Řešil sem stejný problém. Celý den sem komunikoval s Vodafone linkou a někteří operátoři ani nevědí, jak nahrát esim. Každopádně problém je ve 3G. Karta musí být nastavena na 4G a VOLTE. U mě to vyřešil až na třetí pokus technik z Vodafonu.
RMeda
Pioneer
Možnosti
Presne, kazdy rika neco jineho. To ze to nejde na 3G je tim, dnes jsem se docetl, ze Vodafone v breznu 2021 3G site vypnul. Proc nejde volat, pokud nezapnu u operatora VoLTE nevim, ale tak hlavne ze to funguje v kombinaci LTE a VoLTE. Ale byl to porod rozchodit, 3 dny neustala komunikace Vodafone, Samsung, nikdo nedokazal poradit. Zazneli i rady reklamovat hodinky.
0 Like
jankriz
First Poster
Možnosti
Ahoj, tak mám ten samý problém ale nepomáhá nic, mám zaple volte a 3g/lte a pořád že není signál. Nějaká rada?
0 Like
RMeda
Pioneer
Možnosti
Jakeho mate operatora? A co Vam hodinky hlasi? Me se vubec nepripojily do Vodafone site. Psalo mi to "pouze tisnova volani" a pri pokusu o volani mi vyskocila hlaska "neni registrovan v siti". Dobre je, pokud mate tu moznost, vyzkouset esim v jinem zarizeni, napr. mobilu. Abyste zjistil, zda je problem v simce nebo v hodinkach. Take bych overil, zda jste esim aktivoval. Me pomohla az vymena esim. Puvodni esim, kterou jsem pred tim pouzival ve watch 3 mi nefungovala ani v hodinkach, ani v mobilu. Ale na duvod jsem neprisel. U operatora bylo dle jeho informaci vse v poradku.
0 Like
jankriz
First Poster
Možnosti
Mám Vodafone, e SIM jsem aktivoval fyzicka sim je neaktivní. Ale hodinky píšou že není signál, není registrován v siti
Edit :tak už to funguje použil jsem jinou esim, nejdřív aktivoval u Vodafonu a pak teprve nastavil do hodinek..
0 Like
Jesenius
Journeyman
Možnosti
@RMeda Děkuji Vám za dobrý tip 👍, také jsem s touto kombinací (Samsung Watch4 + eSIM Vodafone) několik dní bojoval, a teprve až jsem se v Samoobsluze Vodafone pokusil na té eSIM aktivovat VoLTE (což mi vyhodilo chybu, a poslal jsem to přes infolinku na jejich techniky), mi najednou přišla SMS, že eSIM je aktivní (přestože se předtím celou dobu eSIM jevila v systému Vodafone i v mobilu a v hodinách jako aktivní 🙄), a v hodinkách se konečně objevil operátor a ikonka mobilního signálu s VoLTE, uff 😎.
Jarek Jesenský
https://www.facebook.com/groups/komousi/
0 Like
RMeda
Pioneer
Možnosti
Taky jsem se s tim nekolik dni trapil, komplikovanejsi to bylo v tom, ze prvni eSIM byla nejaka nefunkcni, tedy nejprve ani toto reseni nefungovalo.
0 Like