o 25-12-2021 03:05 PM
Dobrý deň, mám problém s nastavením Google klávesnice na slovenčinu. Na internete ľudia písali, že pre hlasové zadávanie v slovenčine a pre klávesnicu v slovenčine si treba stiahnuť Gboard a nastaviť ju ako predvolenú namiesto Samsung klávesnice. Urobil som tak cez Obchod Play, avšak medzi jazykmi klávesnice sa slovenčina nenachádza (čeština áno).
Za pomoc vopred ďakujem
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 09-01-2022 11:55 AM
Dobrý deň, po dnešnej aktualizácii sa pridali zvyšné jazyky do Gboard, medzi nimi aj slovenčina.
o 27-12-2021 05:01 PM
Dobrý deň, @Adam Konečný ,
ospravedlňujem sa, že reagujem až teraz. Nedokážem v túto chvíľu odpovedať s istotou, ale preverím a dám vedieť.
vvllaaddaa
o 04-01-2022 12:36 PM
Dobrý deň, @Adam Konečný, ďakujem za vyčkanie.
Požiadal som o preverenie a podľa toho by sa mala na hodinkách objavovať aj voľba pre slovenský jazyk. Vo Vašom prípade tak nie je?
vvllaaddaa
04-01-2022 02:09 PM - upraveno 04-01-2022 02:12 PM
Dobrý deň, ďakujem za odpoveď.
V mojom prípade to tak nie je, dokonca tam nevidím ani jeden zo štyroch jazykov, ktoré máte na Vašom obrázku. Skúšal som jazyk hodiniek prepnúť zo slovenčiny na angličtinu aj češtinu, ale ponuka v Gboard sa nezmenila. V prílohe uvádzam Informácie o softvéri mojich hodiniek Galaxy Watch 4 Classic a taktiež informácie o aktuálnej verzii aplikácie Gboard na hodinkách, ak to pomôže.
Aplikácia Gboard mi na hodinkách ponúka nasledovné jazyky: angličtina (Spojené kráľovstvo), angličtina (Spojené štáty), dánčina, francúzština (Francúzsko), francúzština (Kanada), fínčina, hindčina (India), holandčina (Holandsko), indonézština, japončina (Japonsko), kórejčina, nemčina (Nemecko), nórčina (bokmal), portugalčina (Brazília), portugalčina (Portugalsko), poľština, ruština (Rusko), taliančina (Taliansko), thajčina (Thajsko), turečtina (Turecko), vietnamčina, čeština, čínština (Hongkong), čínština (Taiwan), čínština (Čína), španielčina (Latinská Amerika), španielčina (Spojené štáty), španielčina (Španielsko), švédčina (Švédsko).
Všimol som si, že hodinky máte nastavené na češtinu. Mohlo by to byť tým, že niektoré jazyky nie sú k dispozícii v regióne Slovenská republika?
Prajem pekný deň
o 09-01-2022 11:55 AM
Dobrý deň, po dnešnej aktualizácii sa pridali zvyšné jazyky do Gboard, medzi nimi aj slovenčina.