Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Watch 4 Classic nejdou přidat karty do gpay

(Téma vytvořeno: 12-02-2022 07:23 AM)
7928 Zobrazení
Fantomass
Pioneer
Možnosti
Díky aktualizaci telefonu na Android 12 jsem musel hodinky resetovat, jelikož nefungovaly aplikace jako Samsung Health a Wearable (po resetu hodinek a reinstalaci aplikací  v telefonu ok).
Díky resetu GW4 jsem musel opět naistalovat do hodinek Google pay, aplikace se sice spustí, ale pro změnu nejdou přidat platební karty. Žádné. Objeví se hláška NEPODAŘILO SE NASTAVIT PLATBY V OBCHODECH. OPAKUJTE POZDĚJI. 
Před updatem vše fungovalo v pohodě. Odebrání a znovu přidání karet v Gpay nepomůže. Co to sakra s tím Samsungem je? Přestávám mít se Samsungem trpělivost...

image

108 Odpovědi
dlhy
Student
Možnosti
Mám to samé jako jsou platné platební karta Visa dřív jsem to používál bez problémů a nyní ani po vašem návodu na restartu a vynulovani to nechodí
0 Like
InToSSH
Explorer
Možnosti
Taky mám ten samý problém. Řeší to už i více lidí z různých zemí na Redditu. Psal jsem na podporu Samsung a bylo mi řečeno, že jestli je to problém FW, tak musíme počkat, než vydají opravu, ale že to bude nejspíše problém Google Pay a mám nahlásit chybu Googlu, aby aktualizoval aplikaci.
0 Like
Fantomass
Pioneer
Možnosti
Ano, vypadá to na problém komunikace gpay mezi hodinkami a telefonem. Ale to neznamená, že se na to Samsung vyse*e, ne? Samsung snad netestuje než něco pustí mezi lidi? Asi ne, protože se to týká lidí z celého světa a pochybuji, že by při testování na to nikdo nenarazil...
InToSSH
Explorer
Možnosti
Souhlasím. Tohle si myslím, že je zrovna jedna ze základních funkcí a lákadel zrovna u těchto hodinek, když konečně dostaly WearOS. Asi si otestovali jen jejich Samsung Pay a od tohoto dávají ruce pryč a hazou to na Google. Nicméně všude píšou jak WearOS 3 je o spolupráci Google a Samsung a zatím to naopak vypadá, že jeden háže problémy na druhého. To už vidíme i s Google Assistant.
Fantomass
Pioneer
Možnosti
Přesně tak, gpay na qw4 bylo to, co u mě rozhodlo pro přechod z gw46, s kterými jsem byl jinak spokojený. Ale s každou aktualizací buď hodinek nebo telefonu jsou s něčím důležitým velké problémy. Už toho mám celkem plné zuby, pořád něco přeinstalovávat, resetovat, zjišťovat jak co fixnout. Když něco podstatného podělá Apple, záplata je hotová v řádu hodin. Vážně uvažuji, že po mnoha letech dám Samsung platformě pá pá...🍎🍏🍎
Brona
Journeyman
Možnosti

Po posledním velkém updatu hodinek Galaxy Watch4 a jejich resetu nelze přidat žádnou platební kartu do GPay. Do té doby jsem používal úspěšně od počátku prodeje hodinek 8 karet 8 bank. Do telefonu Galaxy S10 přidat jdou. Placení telefonem jsem teď nově ještě nezkoušel. Reset hodinek ani odinstalace GPay z hodinek a telefonu nepomohl. Jediná funkce, proč jsem přešel z Galaxy Watch na Tizenu na Watch4 na Wear OS je tak v háji.

dadula2
Helping Hand
Možnosti

Přesně tak. Také jsem přešel z minulého modelu hlavně kvůli možnosti plateb. Včera jsem zkusil snad všechno co jde (viz. druhé vlákno) včetně old verze G Pay z minulého roku a prostě karta přidat nejde. A ono těch problémů po téhle aktualizaci mám mnohem víc. Dnes se chystám na třetí továrko. Už mě to fakt nebaví. Teď jsem uvažoval o nové S22, ale radši se hodinek zbavím a vezmu všechno od Apple.

Fantomass
Pioneer
Možnosti
Předpokládám, že vyjde oprava, ale to nemění nic na tom, že taková věc zkrátka musí fungovat na první dobrou. Nejsou to hodinky z Aliexpressu za 100$,potřebuji se na ně co se týče placení spolehnout na 100%. Je vidět, že Samsung má zákazníky totálně v pitchi a ono se to zase nějak vyřeší...
Brona
Journeyman
Možnosti

Ještě několik postřehů.

Opravit problém v hodinkách s přidáváním karet do GPay jsem zkusil tak, že jsem z telefonu odinstaloval následující položky.

Galaxy Watch4 Plugin/Galaxy Watch4 Manager
Galaxy Wearable
Samsung Health
Wear OS by Google
Google Pay

Poté jsem resetoval hodinky a vše do telefonu znovu zase nainstaloval. NEPOMOHLO.

Nyní jsem zjistil, že mám problém i s předplatným v Google účtu. Nemohu přidat nebo změnit primární platební metodu u odběrů.