Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy watch 4 classic-inrolare card BCR Standard George

(Subiect creat la: 22-08-2022 03:15 PM)
493 Vizualizări
stefan2525
Apprentice
Opțiuni

Salut.Am de o saptamana un smartwatch Galaxy watch 4 classic .Am incercat sa-mi inrolez cardurile de pe gpay -care le am pe telefon si pe ceas si din pacate cardul BCR nu pot sub nici o forma sa-l inrolez.In momentul cand incearca sa comunice cu banca si sa-mi dea codul de verificare imi da mesaj de eroare ca datele nu sunt corec introduse .Am discutat cu cei de la BCR dar imi zic ca lor in sistem le apare activ cardul in GPay.Mentionez ca aceleasi card BCR merge inrolat in Gpay pe telefon .Am pana acum functionale doar 2 carduri de la ING si Revolut care au mers fara probleme puse pe ceas.A intalnit cineva aceasta problema cu cardurile BCR pe Galaxy watch 4?

13 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ai cardul in G Pay/Wallet pe telefon si vrei sa il pui si pe ceas?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
stefan2525
Apprentice
Opțiuni

Da.Exact .Am cardul de la BCR pe gpay pe telefon si vreau sa il pun pe ceas.Mai clar cand incepe procesul de verificare pentru a-l pune pe ceas imi da clasica eroare ca datele introduse nu sunt corecte.Pana acum la mine a mers doar ING si Revolut.Eram curios daca altcineva a intampina aceste probleme cu cardurile BCR.

0 Aprecieri
PaulCPA
Pioneer
Opțiuni
Salut..cum ai pus Revolut pe Watch 4?
0 Aprecieri
Liviu43
Troubleshooter
Opțiuni
Dacă te uiți pe aici, multă lume nu a putut înrola carduri pe portofelul Wallet, inclusiv eu și toată lumea a primit același răspuns, de eroare la înrolarea cardului pe ceas.
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Chiar și eu pe Galaxy watch 5 Pro! Cred ca nu e de vina smartwach-urile ci acest " portofel " google ( am impresia că vechiul G-pay era mai simplu și ușor de adăugat ptr a face plăti cu ceasul).
0 Aprecieri
Ioana89
Voyager
Opțiuni
Eu am adăugat cardul revolut și merge fără probleme.
0 Aprecieri
stefan2525
Apprentice
Opțiuni

Da si la mine a mers fara probleme cardul Revolut.Eram curios de BCR daca va merge.

0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Am adăugat ieri un card de la Banca Transilvania, după un proces alambicat de verificări și extra verificări am reușit. Am și plătit cu telefonul, de test.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
stefan2525
Apprentice
Opțiuni

A mers azi intr-un final cu cardul de la BCR si Edenred.Posibilia explicatie-problema de la Google cu cardurile Mastercad.Ambele carduri sunt Mastecard.

0 Aprecieri
Munteanul
First Poster
Opțiuni
Salutare tuturor,
Am aceeași problema cu cardul de la BCR, dar acum, mai bine zis de cand Google Pay s-a transformat în Portofel Google, nu mai pot adauga cardul pe ceas. La final îmi da un cod de eroare, iar cand caut ce înseamnă acel cod, imi spune sa contactez Google suport și sa mai încerc peste 2 zile!!!
P.S. Am tot un Galaxy watch 4 lte, iar cardul BCR Mastercard Standard.
0 Aprecieri
stefan2525
Apprentice
Opțiuni

Salut.Posibila solutie-atentie mare la completarea adresei de resedinta.Orasul sa fie trecut in engleza-Bucharest de exemplu si de asemenea nr de telefon eu l-am completat in format international +407.....

0 Aprecieri
Munteanul
First Poster
Opțiuni
Mulțumesc, am reușit.
0 Aprecieri
Cristina2boys
First Poster
Opțiuni
Buna ziua. Am un galaxy whach 6 si nu pot sa imi pun cardul BCR. Vad aici ca totusii unii au reusit. Ma puteti ajuta si pe mine?@
0 Aprecieri