Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Watch 4 classic 46mm LTE

(Téma vytvořeno: 26-08-2021 07:52 PM)
1165 Zobrazení
Weitless
Explorer
Možnosti

Tak schválně, kolikpak z nás si tyhle hodinky s bezdrátovou nabíječkou předobjednalo? Já už se na ně celkem těším, protože doposud jsem používal androidí hodinkys se SIM z Ali a jaksi to nebylo ono. V podstatě kromě ciferníků a instalací apek z google play, veškerá žádná personalizace, nastavení atd. nebyla možná. Byly na zkoušku a zvyknul jsem si na telefon v hodinkách a GPS i když telefonování a to, co se lynulo z repráku, bylo dost úděsný a skoro jsem nebyl slyšet ani já, ani volající :-). Tak snad se Samsung u čtyřek pochlapí.

Je to všechno prima, ale pořád je to jen telefon 😄
0 Like
27 Odpovědi
Mi00wa
Navigator
Možnosti

Ahoj, zvládaji tyto hodinky přijem GPS signalu z telefonu (během komunikaci přes BT), aby se drasticky nevybila baterie ? Myslím během aktivity (běh, chůze, turistika, atd...)

0 Like
polda
Voyager
Možnosti
Zdravím, domnívám se, že opravdu využívají GPS informace z telefonu, pokud jsou k němu připojeny přes bluetooth .
0 Like
Armies25
Explorer
Možnosti

Vyzvedl jsem si verzi BT Classic 46mm bez nabíječky , nabíječky Samsung nedodal a ani nevědí kdy jim Samsung pro akci nabíječky dodá, měl bych dostat sms ale kuriozita je že mám objednané ještě LTE verzi a tam mám připravenou nabíječku ale Hodinky LTE zatím nejsou 🙂

0 Like
Mi00wa
Navigator
Možnosti

děkuji

já našel předtím tohle > How to set up the GPS location on a Samsung Galaxy Watch | Samsung New Zealand 

ale nevim zda se to týka i Watch 4. Pokud ano bylo by super jak prodloužit baterku, během aktivity mám skoro vždy mobil u sebe.

0 Like
polda
Voyager
Možnosti

Ahoj, už je nějaká informace, jestli  a případně kdy bude některý z operátorů (např. T-Mobile) umožňovat pro Watch4 LTE klon SIMkarty?

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, pouze velmi neofociální zákulisní info, že T-Mobile to testuje, snad do konce roku by to mohlo být, ale opakuju: je to info od známého z TM, který nezná a nemá vliv na obchodní rozhodnutí, takže těžko říct. 😞

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Armies25
Explorer
Možnosti

Ahoj všem, jedna negativní vlastnost Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm:

Při odpojení od BT (telefonu) a připojení na tel. číslo se hodinky přepnou do režimu (letadlo), na hodinkách  se objeví " ochlazování hodinek" přepnou se do režimu (letadlo) a acc po 3 minutách hodinky napíšou " ochlazeno" a hodinky přepnou na tel. číslo a to se někdy stane i 3x za sebou, je to velmi otravné a režim letadlo nelze vypnout dokud hodinky nenapíšou (ochlazeno).

Původně jsem myslel že to je na reklamaci ale i jiní uživatelé mají tento problém.

Jestli můžu poprosit , tak zde napište jestli tento problém též pozorujete. Doufám že to je SW chyba která bude aktualizací opravena.

0 Like
Armies25
Explorer
Možnosti

V srpnu jsem byl na prodejně T-Mobile a ptal jsem se na Watch 4 LTE a bylo mi řečeno že koncem roku by T-Mobile měl zprovoznit plnohodnotné "Twin E-sim" (klonování stejného čísla) na chytré hodinky dalších výrobců respekt. na Samsung hodinky. Sice mi bylo řečeno jen koupené od T-Mobile ale údajně stačí pokud jsou hodinky s CZ Distribuce. 

0 Like