Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Galaxy watch 4 47mm stále reštartovanie pri nabijani

(Téma vytvořeno: 19-06-2024 09:12 AM)
515 Zobrazení
inno25
Apprentice
Možnosti
Zdravím. 
Včera večer sa mi spustila aktualizácia po ktorej mi vyhodilo na obrazovke zvláštne hlásenie. Od vtedy sa mi nedajú nabíjať. Po pripojení sa stále restartuju.Neviete mi poradiť co sa dá stým robiť?

image

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @inno25 

Hodinky se přepnuli do režimu pro ruční nahrání SW - tzv. Odin mód. Vypadá to, že aktualizace nedojela jak měla u neproběhlo korektně zavedení nového systému. Můžete zkusit podržet vypínací tlačítko hodinek po dobu několika vteřin pokud nedojde k restartu a naběhnutí systému. Pokud to nepomůže, tak pak už bohužel jen návštěva servisního střediska. Reset můžete zkusit i dle následujícho návodu - pokud se ale povede, přijdete o všechna data z hodinek:

(376) How to HARD RESET Samsung Galaxy Watch 4 - If you can't access your watch - YouTube

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

5 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @inno25 

Hodinky se přepnuli do režimu pro ruční nahrání SW - tzv. Odin mód. Vypadá to, že aktualizace nedojela jak měla u neproběhlo korektně zavedení nového systému. Můžete zkusit podržet vypínací tlačítko hodinek po dobu několika vteřin pokud nedojde k restartu a naběhnutí systému. Pokud to nepomůže, tak pak už bohužel jen návštěva servisního střediska. Reset můžete zkusit i dle následujícho návodu - pokud se ale povede, přijdete o všechna data z hodinek:

(376) How to HARD RESET Samsung Galaxy Watch 4 - If you can't access your watch - YouTube

fajnsnek2
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Pekný deň,skuste reset watchov ,bud priamo cez menu na watchoch alebo appku wearable ,ak by to nepomohlo ,tak servis ako píše kolega vyššie.🖐
inno25
Apprentice
Možnosti
Ďakujem za pomoc. Skúšal som tvrdý reset cez boot menu a nepomohlo. Tak už ostáva len servis. Ešte som uvažoval že v boot menu som videl niečo ako upgrade cez wifi. Skúsim sa pozrieť ci niečo nenájdem. Ďakujem Vám za pomoc
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

U telefonu jde udělat nouzové obnovení FW přes Smart Switch, ale u hodinek tohle bohužel nejde. Takže bude potřeba do servisu kde ručně FW nahrají

fajnsnek2
inno25
Apprentice
Možnosti
Ďakujem pekne za radu. Budem musieť do BA alebo KE do servisu
0 Like