Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Galaxy watch 4 44mm - cum conectez la iPhone 13

(Subiect creat la: 04-03-2022 10:50 PM)
10371 Vizualizări
cosmin25
Explorer
Opțiuni

Salut! Pot conecta prin Bluetooth  ceas galaxy watch 4 44mm  la iphone 13 pro max 

Doar sa vad cine ma suna și îmi da mesaj 
Fără galaxy wearable
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Deocamdata, nu. Nu este compatibil cu iOS.

https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00082502/

iOS phone compatibility

Don’t fret if you have an iPhone. Many are compatible and can connect to a Galaxy Watch or Gear. You'll get the best compatibilty by updating iOS to the latest version. Download Galaxy Wearable for your device from the App Store.

Note: The Galaxy Watch4 and Galaxy Watch4 Classic are not compatible with iOS devices.

• Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Galaxy Watch Active2: iPhones (iPhone5 or later) that have iOS 9 and above are compatible.

• Gear Live, Gear S2, Gear Fit 2, Gear S3, Gear Sport, Gear Fit2 Pro: iPhones (iPhone5 or later) that have iOS 9 and above are compatible.

• Galaxy Fit: iPhone 7 or later running iOS 10 and above are compatible.

• Gear 1, Gear 2, Gear S, Gear Fit: These watches are not supported on iOS.

Note: iPad and iPod touch are not supported. For iPhone 6S and 6S+ running iOS 10 and later, the connection to Gear may be unstable.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

14 Răspunsuri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Deocamdata, nu. Nu este compatibil cu iOS.

https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00082502/

iOS phone compatibility

Don’t fret if you have an iPhone. Many are compatible and can connect to a Galaxy Watch or Gear. You'll get the best compatibilty by updating iOS to the latest version. Download Galaxy Wearable for your device from the App Store.

Note: The Galaxy Watch4 and Galaxy Watch4 Classic are not compatible with iOS devices.

• Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Galaxy Watch Active2: iPhones (iPhone5 or later) that have iOS 9 and above are compatible.

• Gear Live, Gear S2, Gear Fit 2, Gear S3, Gear Sport, Gear Fit2 Pro: iPhones (iPhone5 or later) that have iOS 9 and above are compatible.

• Galaxy Fit: iPhone 7 or later running iOS 10 and above are compatible.

• Gear 1, Gear 2, Gear S, Gear Fit: These watches are not supported on iOS.

Note: iPad and iPod touch are not supported. For iPhone 6S and 6S+ running iOS 10 and later, the connection to Gear may be unstable.

cosmin25
Explorer
Opțiuni
Și nu pot face nimic, nimic?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Deocamdata, nu. Poate in viitor.

Adica, poti face ceva, dar nu o sa iti placa ce iti voi spune...

Poti vinde iPhone-ul si poti cumpara Galaxy S22 Ultra 

cosmin25
Explorer
Opțiuni
Deocamdată nu am iphone dar vreu sa îmi cumpăr pe undeva prin aprilie
Și vreau sa ma interesez
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Am inteles. Pai na, deocamdata nu ai optiuni.

cosmin25
Explorer
Opțiuni
Ca vreau sa vad cum se comporta și iphone ca nu am avut niciodată
Și deja am cumpărat galaxy watch 4 44mm
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

O sa fie soc major daca nu ai mai avut niciodata. Este destul de diferit.

Investitia fiind mare, te-as sfatui sa testezi si sa vezi cum este iPhone la cineva.. sa iti faci o idee. Poti testa orice model de iPhone, sistemul de operare e cam la fel pe toate.

0 Aprecieri
cosmin25
Explorer
Opțiuni
Dar tot nu este ca atunci când știi ca este al tău și poți face ce vrei
0 Aprecieri
cosmin25
Explorer
Opțiuni
Sper sa meargă pana în aprilie sau mai maxim.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu stiu ce sa zic. Seria 4 vine cu alt sistem de operare (wear OS) si e posibil sa dureze putin pana o sa fie compatibil.

cosmin25
Explorer
Opțiuni
Asta pana la urma nu contează cât durează.
Dar măcar dacă ar merge odată și odată asta sunt curios eu
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Este posibil sa nu fie vreodata compatibil. Nu exista un raspuns oficial cu privire la asta.

Eu nu m-as baza pe asta .. mai degraba pleaca de la concluzia ca nu este si nu va fi vreodata.

NoReason98
Apprentice
Opțiuni

Nu o sa meargă deoarece Galaxy watch 4 folosește wear os care e de la google. Și eu am trecut intre timp pe iPhone și nu regret. Experiența este muuuult mai bună. De la o viață pe Samsung, ultimul fiind o dezamăgire de Note 20 ultra care se încălzea și când ma uitam pe Youtube. Te obișnuiești repede cu iOS. Este atât de simplu sau complicat pe cat îți dorești tu. Note 20 ultra și watch 4 au rămas în familie, iar comparand cele 2 dispozitive cu iPhone și Apple watch, diferența este de la cer la pământ. Uita de Samsung și hai pe Apple 

0 Aprecieri
Toni F
First Poster
Opțiuni

Merge doar cu aplicatia "Merge"  de pe Google Play. Prin BT dar  nu are  decat notificari de mesaje si apeluri din cate stiu eu.

Apropo de Apple Watch. Care crezi ca este un ceas care sa faca cam ce face GW 4 , pana in 1000-1500 ron? Multumesc!

0 Aprecieri