Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Αγορασα το ρολοι σχεδον μολις κυκλπφορησε και μετα, δεν εβγαζε apps αλλα κατι υπηρχε. Βγηκε το watch 4 και οι κατοχοι του 3 δεν πηραν ουτε το νεο software (android) ουτε νεα εφαρμογη βγαινει. Σε ενα χρονο καηκε η αγορα μας τελειως χωρις να υπαρχει σοβαρος λογος μιας και σαν υλικο ειναι ικανο να παρει android. Αυτα!
Πρώτον, το καινούριο λογισμικό wear os είναι της google και δεύτερον, επειδή κι εγώ το watch 3 έχω δεν έχει μεγάλες διαφορές, συν ότι με την τελευταία αναβάθμιση έβαλαν λειτουργίες που έχουν και τα νέα μοντέλα ( ας μην ξεχάσουμε ότι το λογισμικό της samsung δεν καταναλώνει τόση μπαταρία όσο της Google συνεπώς έχει καλύτερη αυτονομία) δεν ξέρω αν ξέχασα κάτι, πάντως πιστεύω ότι το συγκεκριμένο ρολόι ήταν πολύ καλή αγορά και δεν υπάρχει λόγος να αισθανόμαστε αδικημένοι από άποψη λογισμικού αναβαθμίσεων κλπ ελπίζω να σε κάλυψα 😂
Νομιζω το wear os για samsung για τα ρολογια ειναι συνεργασια των δυο. Μπορει να κανω λαθος αλλα με την αναβαθμιση εχω την εντυπωση δεν πηρε νεα πραγματα
Επίσης στο 3 ήρθαν πολλές λειτουργίες από το 4, εκτός της σύστασης σώματος και της ανίχνευσης ροχαλητου και το gpay... Πιστεύω πως έπρεπε να μείνω στο 3... Αν και τώρα τελευταία με πολύ κόπο και αναζήτηση κατάφερα να κάνω καλύτερη διαχείριση μπαταρίας με το 4...