Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Galaxy watch 3

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 23-11-2022 03:47 PM)
135 Προβολές σελίδας
Kostasm
Journeyman
Επιλογές
Αγορασα το ρολοι σχεδον μολις κυκλπφορησε και μετα, δεν εβγαζε  apps αλλα κατι υπηρχε. Βγηκε το watch 4 και οι κατοχοι του 3 δεν πηραν ουτε το νεο software (android) ουτε νεα εφαρμογη βγαινει. Σε ενα χρονο καηκε η αγορα μας τελειως χωρις να υπαρχει σοβαρος λογος μιας και σαν υλικο ειναι ικανο να παρει android. Αυτα!
8 Απαντήσεις
irisn
Helping Hand
Επιλογές
Πρώτον, το καινούριο λογισμικό wear os είναι της google και δεύτερον, επειδή κι εγώ το watch 3 έχω δεν έχει μεγάλες διαφορές, συν ότι με την τελευταία αναβάθμιση έβαλαν λειτουργίες που έχουν και τα νέα μοντέλα ( ας μην ξεχάσουμε ότι το λογισμικό της samsung δεν καταναλώνει τόση μπαταρία όσο της Google συνεπώς έχει καλύτερη αυτονομία) δεν ξέρω αν ξέχασα κάτι, πάντως πιστεύω ότι το συγκεκριμένο ρολόι ήταν πολύ καλή αγορά και δεν υπάρχει λόγος να αισθανόμαστε αδικημένοι από άποψη λογισμικού αναβαθμίσεων κλπ ελπίζω να σε κάλυψα 😂
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Έρχομαι να σε επιβεβαιώσω και να μετανιώσω γιατί άφησα το 3 και πήγα σε 4...
Σωστά τα λες...
Kostasm
Journeyman
Επιλογές
Νομιζω το wear os για samsung για τα ρολογια ειναι συνεργασια των δυο. Μπορει να κανω λαθος αλλα με την αναβαθμιση εχω την εντυπωση δεν πηρε νεα πραγματα
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Της βρ@μ@ google είναι... το δίνει σε πολλές εταιρίες όπως το android απλά η samsung βάζει το δικό της ui...
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Επίσης στο 3 ήρθαν πολλές λειτουργίες από το 4, εκτός της σύστασης σώματος και της ανίχνευσης ροχαλητου και το gpay...
Πιστεύω πως έπρεπε να μείνω στο 3...
Αν και τώρα τελευταία με πολύ κόπο και αναζήτηση κατάφερα να κάνω καλύτερη διαχείριση μπαταρίας με το 4...
Kostasm
Journeyman
Επιλογές
Η ανιχνευση ροχαλιτου νομιζω υπαρχει 🤣
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
όσο το είχα εγώ έκανε να την εμφανίσει αλλά τελικά δε λειτουργούσε...
δε γνωρίζω αν τελικά έφερε στο 3 αυτό feature...
Kostasm
Journeyman
Επιλογές
Σε εμενα υπαρχει τωρα που το τσεκαρα