Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy watch 3

(Téma vytvořeno: 28-04-2022 09:16 PM)
386 Zobrazení
agasi
Apprentice
Možnosti

Mám problém telefon galaxy note 10 plus a hodinky galaxy watch  3, doteď bez problémů ale bohužel teď nemůžu vůbec ovládat hudbu přes hodinky, po restartu telefonu se zobrazuje obal alba jde zastavit a spustit písnička jde další skladba i  předchozí , a najednou žádný obal alba prostě nic a to vše během půl hodiny.je to u všech přehrávačů stejné nevíte kde je problém děkuji. 

19 Odpovědi
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Ahoj,mel jsem ten samy problem,ale pomohl az kompletni reset.Ne tovarni nastaveni,ale primo na hodinkach z bootloaderu.Doporucuji udelat zalohu
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
JanTar
Helping Hand
Možnosti
Přesně to samé se mi děje na GW1. Díky, zkusím tedy ten postup.
0 Like
agasi
Apprentice
Možnosti
Už jsem to udělal tak uvidim
0 Like
agasi
Apprentice
Možnosti
Takže to nepomohlo budu zkoušet dál
0 Like
JanTar
Helping Hand
Možnosti
Tak mně to taky nepomohlo. Já si myslím, že je chyba na straně telefonu. Konkretně se mi to děje po aktualizaci Galaxy Wearable. Ta mi vyběhla asi pred třemi dny a včera další menší. No tajně jsem doufal, že ta menší to opraví, ale nic. Po restartu mobilu to chvíli funguje, ale pak zase ne 😡.
0 Like
agasi
Apprentice
Možnosti
Přesně to stejný
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Potom jedine pockat na dalsi aktualizaci,jestli problem nevyresi.
0 Like
JanTar
Helping Hand
Možnosti
No, popravdě jsem z posledních updatů Samsungu dost rozladěn. V lednu na S10e android 12 nic moc odladěnost, pred dvěma týdny na GW1 aktualizace aplikace Výškoměr, která mi už potřetí odrovnala barometr, nedávno po akt. Samsung Internet se spatně vrací na předchozí stránku, a teď to s tím ovládámím hudby 😬
0 Like