Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy Watch 3: Autonomie baterie excelentă după update-ul din 22.02.2021

(Subiect creat la: 25-02-2021 10:56 AM)
2084 Vizualizări
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni

Bună dimineața, comunitate!

Sunt surprins plăcut că după update-ul din 22 februarie, smarwatch-ul se comportă la fel de bine din punct de vedere software și că nici nu am observat probleme în legătură c.u durata de viață a bateriei, o dată c.u introducerea funcțiilor ECG și Blood Pressure. 
Menționez că am păstrat aceleași setări ale smartwatch-ului, ca până la update, iar pe lângă asta, zilnic înregistrez o măsurătoare ECG și o măsurătoare Blood Pressure (cea din urmă funcție fiind surprinzător de exactă, prin comparație c.u datele afișate de un tensiometru Omron M7).
Las și un print screen al detaliilor din aplicația Galaxy Wearable -> About watch -> Battery.

Felicitări, Samsung! 
Good job!

image

29 Răspunsuri
Cardos
Navigator
Opțiuni
Salut, ai cumva Always on activat ?
0 Aprecieri
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Nu, nu consider că e necesar.
Gălămîj
Voyager
Opțiuni
2 zile înseamnă mult? E foarte puțin. Dar marketingul te face sa crezi ca e bine.
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Watch Always on - off;
Brightness - 5
Auto low brightness - on;
Screen timeout - 15s;
Show last app - within 1 hour;
Wake-up gesture - on;
Touch sensitivity - on;
Daily briefing - on (8 dimineața, 22 seara, implicit);
Send SOSes - on;
Detect falls - on;
Bluetooth - on;
Wi-Fi - Auto;
NFC - off;
Disconnection alerts - on;
Location - on (GPS and wireless);
Watch face - Digital dashboar - Complication 1 - Steps, Complication 2 - Battery, Complication 3 - Heart rate, Complication 4 - Sunrise/sunset, Complication 5 - Detailed weather (setată din aplicația weather de pe telefon să își dea refresh automat din oră în oră).
Notification - on, Show only while wearing, pentru Email, WhatsApp, Samsung Members, YouTube, Messages, Phone, Samsung Health, Instagram și Signal;
Sound mode - Vibrate - Ringtone vibration - medium, Notification vibration - medium, Vibration intensity - strong;
Find my watch - on (dar de la 15.03.2021, această funcție nu va mai fi disponibilă).
Alti-Barometer - Auto refresh - on; Pressure alerts - on.
La care se adaugă și măsurătorile zilnice ECG și Blood Pressure.
Asta e configurația actuală a smartwatch-ului meu, Galaxy Watch 3 - SM-R840. Eu spun că ~2d10h e mai mult decât decent, în configurația asta.
0 Aprecieri
Gălămîj
Voyager
Opțiuni
Mai mult decât decent ar fi 5-10 zile. Ce zici tu e mai puțin decât decent.
0 Aprecieri
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni

La ce te raportezi când spui 5-10 zile? 

0 Aprecieri
Gălămîj
Voyager
Opțiuni
La faptul că plătind 1300 lei aș fi dorit să pot folosi ceasul. Dacă răspund la câteva apeluri se duce bateria sub o zi. Ori nu e normal. Tu ce lauzi aici? Mai rămâne să recomanzi să-l port închis, ca să mă țină bateria. Sunt uimit să văd ce puțin pretențioasă e lumea **bleep** niște produse foarte scumpe. Nu e normal să ții always on închis ca să țină bateria. E ca și cum recomanzi să nu faci fotografii **bleep** telefonul ca să nu ramai fără spațiu.
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni

Alo, stai, oprește-te, că eu nu am recomandat nimic, ci pentru mine așa e ok să îl folosesc, nu consider că mă ajută în vreun fel Watch always on, atât timp cât senzorii merg bine și răspunde la fiecare întoarcere a încheieturii. Motivul pentru care țin Watch Always on oprit nu este legat de consumul bateriei, deși da, sunt conștient că asta ar însemna un consum mai mare. 
Nu știu, eu nu obișnuiesc să vorbesc la ceas, nu mi se pare deloc comod, iar de cele mai multe ori, în locurile în care port smartwatch-ul zgomotul de fond acoperă volumul difuzorului, deci nu văd utilitatea.
Pentru mine, timpul ăsta este mai mult decât decent, așa cum am scris mai sus, având în vedere că în afară de Watch always on am toate funcțiile importante și utile, active.
Referitor la noțiunea de "scump", situația e relativă - Tag Heuer Connected costă ~9000 lei și are o autonomie de 25h-29h. Huawei Watch GT2 Pro costă mai puțin, ține chiar și 14 zile, dar nici nu te poți baza pe 32 Mb RAM. 

0 Aprecieri
Gălămîj
Voyager
Opțiuni
Pai asta m-a deranjat, ca spui doua zile = mai mult decât decent. Și lumea te citește, un novice s-ar putea păcăli, și să-i para rău după. **bleep** vorbitul la el, e discutabil, nici mie nu-mi place, dar e util pe bicicleta. Și prețul e mare pentru ca ma raportez la așteptări. M-am documentat înainte sa-l iau, dar am citit comentarii în genul tău și nu am văzut ca doua zile devin 10 ore dacă vorbești la el. E decent? Nu. Bineînțeles că are destule aplicații, dar e indecent să aibă o baterie asa de slaba, ce susține greu aplicațiile.
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni

Nu știu câți se îndreaptă către un smartwatch pentru a vorbi la el, sincer. Ponderea celor care vor să citească mai ușor notificări sau să aibă o contorizare a activităților zilnice cred că este mult mai mare, în comparație **bleep** cei care pun vorbitul la ceas ca principal criteriu. 
Eu i-am făcut "review-ul", să îl numesc așa, raportându-mă la nevoile mele și la cât de util îmi este mie, nu pot să exprim părerea **bleep** privire la nevoile altcuiva... știi cum e: când nu deții ceva, de ce îți dai **bleep** părerea și când deții ceva, părerea ta e greșită că nu știu ce și nu știu ce. Eu nu am spus decât că după update, smartwatch-ul se comportă la fel de bine ca înainte de update, atât software, cât și ca autonomie a bateriei, pentru mine. Dacă ai constatat că ține doar 10h, în condițiile în care îl folosești tu, de ce nu l-ai returnat? Ai 14 zile la dispoziție, conform legii.  

0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
salut, îl lași pe allways on Display, ceasul toată ziua? Am si Galaxy watch 3 (,LTE)
0 Aprecieri
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Nope, nu am Always on activ, reacționează bine la mișcarea din încheietură, nu simt că e necesar să îl activez.
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Eu il las așa până adorm. doar când mă bag la somn îl setez pe modul de noapte
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni

Mie îmi ia sincronizarea de Do not disturb/Bedtime mode de pe telefon, nu îl pun eu pe modul de noapte.

0 Aprecieri
lig
Explorer
Opțiuni
@silviuzz spui aici ca a fost îmbunătățită durata de viață a bateriei, mai exact 2 zile și 10 ore aproximativ, nu?! uite ce răspuns dai tu la postarea mea din 18/02 înainte de update:

SmartSelect_20210225-193627_Samsung Members_6618.jpg

0 Aprecieri
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Ia mai citește o dată ce am scris eu.
0 Aprecieri
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Ia arată-mi unde am scris eu că a fost îmbunătățită, haide, chiar te rog.
0 Aprecieri
lig
Explorer
Opțiuni
dar nu, eu te rog sa înțelegi ca nu e corect ce faci 😕

SmartSelect_20210225-194519_Samsung Members_6619.jpg

0 Aprecieri
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Dacă înainte de update, fără două funcții care consumă ceva baterie când le folosești, bateria ținea 2 zile și 10h, iar după update **bleep** acele două funcții utilizate zilnic, bateria ține tot 2 zile și 10h, din perspectiva ta cum este? Ia zi.
Dacă ai consum mediu de 15% la 200 de cai putere, faci Stage 1 și consumul mediu rămâne 15%, dar acum ai 255-260 de cai putere, cum e, mai bine sau mai rău?
0 Aprecieri
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Vrei să facem interpretare pe text? Facem, dar facem aici, să vadă toți, ca să nu îi mai treacă prin cap cuiva, după asta, să îți dea vreun feedback la vreun topic postat. Haide, încă aștept răspunsurile alea.
0 Aprecieri