Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy Ring

(Subiect creat la: cu o lună în urmă)
175 Vizualizări
Benjaminn
Pioneer
Opțiuni
Salutare!

Acum ceva timp va întrebasem de acel distribuitor de Galaxy Rings din Timișoara. Ei bine, revin cu review, intre timp am avut un bussines trip la München și nu m-am putut abține, am achiziționat un Ring Silver Size 11. După 2 zile cu el pot sa va spun ca bateria se apropie de cele văzute în review uri, este foarte ușor, pentru cei care n au purtat vreun inel pana acum va fi un pic ciudat pana te obișnuiesti. Inelul în sine este destul de accurate, mi a arătat pana și un Quick nap de 25min de la pranz in S Health. 4 zile mai târziu de la achiziție, încă ma bucur ca am facut-o. Dacă mai sunt persoane în București care au intenția de a-si comanda de prin afară dar au rețineri privind alegerea mărimii și cred ca i-ar ajuta probarea inelului, ne putem vedea pentru o probă.😁 
8 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Felicitari! Sa te bucuri de el fara probleme!
Deci pana la urma l-ai luat de la Samsung Germania?
Au avut kit pentru marime sau cum ai ales dimensiunea?

Benjaminn
Pioneer
Opțiuni
Da, l-am achiziționat din Germania. Aveau în magazinul respectiv un stand de promovare a inelului cu un sizing kit expus. In urma probarii kit-ului am ales mărimea.(Mențiune: daca cineva urmează același pattern ca mine pentru achiziția acestuia, mare atenție la antifurtul pus sizing kit-urile din magazine, are cca 1mm dar poate duce în eroare la alegerea mărimii)
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare! Să-l folosești cu plăcere! Ai și Galaxy Watch? Împreună funcționează și mai bine!

Benjaminn
Pioneer
Opțiuni
Salutare! Da, îl folosesc împreună cu un 4 Classic 46mm, încă n am asa mult timp cu inelul dar am auzit același lucru. Revin cu review peste o luna😁
0 Aprecieri
jocurileluminii
Voyager
Opțiuni
Să-ți fie util. Despre costuri ce ne poți spune?
Benjaminn
Pioneer
Opțiuni
Mulțumesc frumos! Asta a fost un inconvenient care aproape m-a intors din drum, consider ca este destul de piperat. Dar mna, tech guy, curiozitate, nu pot sa zic ca-s mândru când vine vorba de asta😅. A costat 455 de euro.
0 Aprecieri
jocurileluminii
Voyager
Opțiuni
Da, cam mare costul, cam cât un ceas pro. Plătești un abonament luna? Așa citisem las un moment dat. Ce diferențe sunt față de un ceas? Mulțumesc!
0 Aprecieri
Cosmin79
SuperStar
Opțiuni
Sa vedem o poza cu el 😮.se găsesc si pe site-ul Amazon ,tot asa in jur de 400 dolari,dar dacă ti-ai stii macar mărimea care ti s-ar potrivi.. 🙂