Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Galaxy Ring

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 30-07-2024 12:12 PM)
197 Προβολές σελίδας
IchigoGR
Voyager
Επιλογές
Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τα Galaxy Ring? Εχθές πήγα να πάρω από service το S24 και τους ρώτησα από περιέργεια και μου είπαν ότι το Ring δε θα κυκλοφορήσει ποτέ Ελλάδα με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουν. Αληθεύει;
7 Απαντήσεις
Επιλογές
Το galaxy ring κυκλοφορεί σε συγκεκριμένες αγορές και η Ελλάδα δεν είναι μια από αυτές
IchigoGR
Voyager
Επιλογές
Το γνωρίζω αυτό. Το θέμα είναι ότι εχθές μου είπαν ότι δεν σκοπεύει να έρθει καθόλου Ελλάδα. Για αυτό το ρωτάω. Αν είναι να το πάρουμε από κάποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα.
Επιλογές
Ναι είναι όπως γίνεται και με τα laptop που δεν έρχονται Ελλάδα πότε. Δεν θυμάμαι σε ποιες ευρωπαϊκές χώρες έρχεται. Αγγλία νομίζω σίγουρα αλλά δεν ξέρω τι διάφορες θα έχει το λογισμικό του αφού δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει Ελλάδα
IchigoGR
Voyager
Επιλογές
Πέραν του τροφοδοτικού νομίζω δεν πρέπει να έχει κάποιο άλλο θέμα. Ήδη Samsung Health και Watch 7 αναφέρουν σε πολλά σημεία το Ring οπότε πιστεύω απλά θα παίρνει τα βιομετρικά δεδομένα. Και το Aeotec με το Smartthings δεν κυκλοφορεί επίσημα Ελλάδα αλλά τι δουλειά του πχ την κάνει κανονικά. Απλά έλεγα αν όντως ισχύει αυτό που μου είπαν γιατί ήταν κάθετη. Τη ρώτησα για 2025 και μου είπε ξεκάθαρα όχι. Και να παραγγείλεις από εξωτερικό υπάρχει ένα θέμα με τα μεγέθη. Στις χώρες που ξεκίνησε η διάθεση πρώτα σου φέρνουν size kit να δεις ποιο σου κάνει και μετά προχωράει η παραγγελία σου.
Επιλογές
Γενικά όταν ένα προϊόν δεν εισάγετε επίσημα στην χώρα και στα αντίστοιχα καταστήματα δεν θα έχει και την ανάλογη υποστήριξη για την χώρα αυτή. Τώρα σίγουρα το λογισμικό θα είναι προσαρμοσμενο στην από την χώρα που έχει έρθει πχ Αγγλία ωστόσο μπορεί να μην έχει θέματα και να λειτουργεί κανονικά το τροφοδοτικό λογικά θα είναι διαφορετικό εκτός και αν είναι type c . Τώρα με τα μεγέθη του galaxy ring είναι ένα θέμα γιατί αν το πάρεις και τελικά δεν σου κάνει μετά θα σου μείνει καθώς η λογική λέει ότι αφού δεν έρχεται Ελλάδα δεν θα αναγνωρίζεται η εγγύηση
IchigoGR
Voyager
Επιλογές
Νομίζω παντως σε θεμα εγγύησης-υποστήριξης πλέον μας καλύπτει ευρωπαϊκός νόμος, φτάνει η χώρα αγοράς να ανήκει στην ευρωπαϊκή ένωση.
Επιλογές
Αν υπάρχει νόμος ναι