o 05-03-2024 07:53 PM
Zdravím, po týdnu bezproblémového používání, se nepravidelně odpáruje náramek Fit3 od Samsung Galaxy A22. Někdy pomůže restart telefonu nebo hodinek, popř. jen vypnout a zapnout BT .. pokaždé něco jiného ... trochu jsem podezíral, že se to stane vždycky když se spáruje telefon s autem, ale to byla asi náhoda... co je horší, tak někdy už nejde fit 3 zpátky spárovat s telefonem a je potřeba Fit 3 vrátit do továrního nastavení... Zkoušel jsem i znova přeinstalovat Wearable... má někdo podobný problém a jeho řešení? Chci se asi vyhnout dát telefon do továrního nastavení a pak doufat, že to přestane...
#Fit3
#A22
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 05-03-2024 08:49 PM
Dobrý den, je to novinka a problémů má hlášených víc. Počkal bych na aktualizaci. Hlavně nedělejte reset mobilu, stačí když tak vymazat data aplikace, ale musíte najít správný modul pro Galaxy Wearable. Zkontrolujte nastavení baterie, jak správně radí @Eazy , i když u aplikace pro Samsung ekosystém bych problém nečekal.
Dále doporučuju nahlásit to na infolince. Takto nahlášené věci mají vyšší prioritu, než když to nahlásíte jinou cestou, včetně tohoto fóra.
o 05-03-2024 08:17 PM
Dobrý večer @DavidB_LBC
Osobně bych před tim, než uděláte tovární nastavenim telefonu zkusil naparovat náramek s jiným telefonem (třeba kolegy nebo někoho z rodiny) , aby jste ověřil zda nemůže být problém opravdu v samotném náramku.
o 05-03-2024 08:42 PM
o 05-03-2024 08:49 PM
Dobrý den, je to novinka a problémů má hlášených víc. Počkal bych na aktualizaci. Hlavně nedělejte reset mobilu, stačí když tak vymazat data aplikace, ale musíte najít správný modul pro Galaxy Wearable. Zkontrolujte nastavení baterie, jak správně radí @Eazy , i když u aplikace pro Samsung ekosystém bych problém nečekal.
Dále doporučuju nahlásit to na infolince. Takto nahlášené věci mají vyšší prioritu, než když to nahlásíte jinou cestou, včetně tohoto fóra.
o 12-03-2024 08:49 PM
díky všem... problém se asi vyřešil sám, momentálně už to funguje bez problémů...
o 19-04-2024 10:11 AM
o 27-04-2024 11:21 AM
o 27-04-2024 01:11 PM
Je potřeba hodinky dát do továrního nastaveni a znova sparovat s telefonem. Doporučuji dělat pravidelně zálohy nastaveni hodinek, ta automatická moc nefunguje
o 27-04-2024 01:13 PM
Co jsem vypozoroval, problémy muze dělat i parovaní telefonu s autem…