Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Galaxy buds live - nu le pot conecta prin aplicatia Galaxy Wearable!

(Subiect creat la: 01-09-2021 10:40 PM)
1435 Vizualizări
cNz
Journeyman
Opțiuni

Am achizitionat in cursul zilei de azi o pereche de casti galaxy buds live,am o problema la ele din ce cauza nu se conecteaza prin aplicatia galaxy wearable?ele sunt conectate dar prin aplicatie nu le pot conecta pentru a beneficia de toate optiunile pe care le ofera aceste casti!!

0 Aprecieri
6 Soluţii
Soluţie
_HOMELANDER
Helping Hand
Opțiuni
Posibil sa fie fake, de unde le-ai achizitionat, din magazin sau de pe site-uri de incredere?

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
_HOMELANDER
Helping Hand
Opțiuni
Sau incearca sa anulezi asocierea bluetooth după aceea deschizi cutia, lasi castile in cutie, nu le scoti, o sa iti apara o animatie, apoi dai conectare, si după ce s-au conectat intri in aplicatia Galaxy Wearable

Soluţie
_HOMELANDER
Helping Hand
Opțiuni
Eu nu am avut probleme nici cu Buds Pro si nici cu Buds + ***** ultimul update, nu stiu sigur daca au vreo serie sa poti verifica, poate stiu superuserii, dar poti face o poza la cutia castilor, si la ambalaj si sa o atasezi aici, dar sa nu se vada IMEI-ul de pe cutie

Soluţie
_HOMELANDER
Helping Hand
Opțiuni
Daca observi pe spatele cutiuței scrie Made in Vietnam by Samsung legat ( VIETNAMBYSAMSUNG) ei bine cei de la Samsung nu ar face o asemenea greseala, atentia la detalii este cruciala, si doar ***** aceste mici detalii iti dai seama ca nu ai o pereche de casti originale ci clone chinezesti, nu te superi ca te intreb cat au costat, pe Emag de exemplu costa undeva la 500 de lei

Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Iti sugerez sa dai un clear cache si clear data aplicatiei Galaxy Wearable. Mai dai doar clear cache si aplicatiei Smartthings.

Sterge castile din dispozitive bluetooth si incearca reimperecherea dup.a acesti 3 pasi (si un restart la telefon dup.a clear cache).

Soluţie
_HOMELANDER
Helping Hand
Opțiuni
A mai patit cineva ceva asemanator cu o pereche de buds pro, la fel se conecta prin bluetooth, dar nu mergeau functiile in Galaxy wearable, si atunci era vorba de clone, bine ca le poti da retur, si daca iti returneaza banii iti recomand cu mare incredere sa iti iei de pe Emag eu am si Pro si Plus de la ei, si in general nu am avut niciun fel de problema sau sa imi iau teapa de la ei cu vreun produs, seara faina!

6 Soluţii

15 Răspunsuri
Soluţie
_HOMELANDER
Helping Hand
Opțiuni
Posibil sa fie fake, de unde le-ai achizitionat, din magazin sau de pe site-uri de incredere?
cNz
Journeyman
Opțiuni

Leam achizitionat din magazin nu sunt fake!

Screenshot_20210901-213841_One UI Home.jpg

Screenshot_20210901-213833_Galaxy Buds Live.jpg

0 Aprecieri
_HOMELANDER
Helping Hand
Opțiuni
Doar la cele fake nu sunt dsponibile acele optiuni, uite la mine cum arata meniul la Buds Proclipboard_image_1630525869715_1630525869715.jpg
cNz
Journeyman
Opțiuni

Am vazut dar ***** cate am citit la aplicatie wareable zice ca de la ultimul.update numai functioneaza cum trebuie am vazut multe persoane care se plang...au vreo serie pe care le pot verifica daca sunt originale sau fake ca daca sunt fake le fac reclamatie am cutia si tot de la ele...

0 Aprecieri
Soluţie
_HOMELANDER
Helping Hand
Opțiuni
Eu nu am avut probleme nici cu Buds Pro si nici cu Buds + ***** ultimul update, nu stiu sigur daca au vreo serie sa poti verifica, poate stiu superuserii, dar poti face o poza la cutia castilor, si la ambalaj si sa o atasezi aici, dar sa nu se vada IMEI-ul de pe cutie
Soluţie
_HOMELANDER
Helping Hand
Opțiuni
Sau incearca sa anulezi asocierea bluetooth după aceea deschizi cutia, lasi castile in cutie, nu le scoti, o sa iti apara o animatie, apoi dai conectare, si după ce s-au conectat intri in aplicatia Galaxy Wearable
cNz
Journeyman
Opțiuni

16305267988985833112475735669515.jpg

16305268183253362703013028690135.jpg

16305268354263773724644595727145.jpg

1630526851958289583373462651372.jpg

16305268714106139508520513217788.jpg

Soluţie
_HOMELANDER
Helping Hand
Opțiuni
Daca observi pe spatele cutiuței scrie Made in Vietnam by Samsung legat ( VIETNAMBYSAMSUNG) ei bine cei de la Samsung nu ar face o asemenea greseala, atentia la detalii este cruciala, si doar ***** aceste mici detalii iti dai seama ca nu ai o pereche de casti originale ci clone chinezesti, nu te superi ca te intreb cat au costat, pe Emag de exemplu costa undeva la 500 de lei
cNz
Journeyman
Opțiuni

Leam luat la 58 de euro ,dar nu e problema.ca le dau retur orcum multumesc frumos de informatie stiu cat costa dar ma gandeam ca le iau la castana ca si specifica ca sunt originale orcum bani nu sunt pierduti...

Soluţie
_HOMELANDER
Helping Hand
Opțiuni
A mai patit cineva ceva asemanator cu o pereche de buds pro, la fel se conecta prin bluetooth, dar nu mergeau functiile in Galaxy wearable, si atunci era vorba de clone, bine ca le poti da retur, si daca iti returneaza banii iti recomand cu mare incredere sa iti iei de pe Emag eu am si Pro si Plus de la ei, si in general nu am avut niciun fel de problema sau sa imi iau teapa de la ei cu vreun produs, seara faina!
cNz
Journeyman
Opțiuni

Ms man accepta retur ca e obligat,chestia e ca am.comandat si 2 perechi:))) orcum accepta retur in 15 zile ca leam luat de pe ebay si e obligat de politica saitul sa le ia inapoi,de pe emag nu pot cumpara,din pacate ca nu sunt in tara!multumesc frumos de.indrumare!o sa caut unele.originale.si o revin cu un post tura.viitoare o sa.fiu mai perseverent:)))

0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nici macar...scrie : VIETNAMBYSAMSUG 🤣🤣🤣

Au uitat N-ul de la SamsuNg. Citind cu voce tare se potriveste cu ce au livrat...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
_HOMELANDER
Helping Hand
Opțiuni
LOL acum am observat, SAMSUG :))
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Iti sugerez sa dai un clear cache si clear data aplicatiei Galaxy Wearable. Mai dai doar clear cache si aplicatiei Smartthings.

Sterge castile din dispozitive bluetooth si incearca reimperecherea dup.a acesti 3 pasi (si un restart la telefon dup.a clear cache).

cNz
Journeyman
Opțiuni

Am dat si degeaba orcum.***** cum se pare sunt fake!