Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Buds 3 pro - výměna špuntů

(Téma vytvořeno: 16-07-2024 01:53 PM)
1837 Zobrazení
tomaspilarik
Pioneer
Možnosti
Mám dotaz na ty, kteří mají už nové sluchátka buds 3 pro. Jak se vyměňují nástavce? Jeden se mi podařil, u druhého sluchátka jsem ho urval a část zůstala na sluchátku. 

Sluchátka mám 4h a už jsou zničena. Nechápu, kdo vymyslel tak dementní uchycení.

image

image

22 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @tomaspilarik 

To jsem také dnes zkoumal, ale naštěstí jsem nevyvíjel velkou sílu, protože jsem měl dojem, že dopadnu stejně jako Vy... Hledal jsme návod na netu, i oficiální manuál, ale nic jsem nenašel... 

fajnsnek2
0 Like
tomaspilarik
Pioneer
Možnosti
No já nevyvíjel nějak velkou sílu. Prostě to z ničeho nic prasklo. Mi přijde, jak kdyby tam byl nějaký zámek aby to nevypadlo jednoduše. Na netu jsem taky hledal, bohužel nic.

Asi budu muset zajet na prodejnu, zda mi dokážou část špuntu vytáhnout. Jsem docela zklamaný, že je mám chvíli a už jsem je zničil
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Zámek tam je - jsou tam 2 drážky když koukente na ty náhradní špunty. Bude na to nějaký fígl ale taky jsem nepřišel na to jak špunty sundat. Zkusím to ověřit

fajnsnek2
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

U verze Pro (1) to bylo myslím jakoby bajonet, muselo se to pootočit a pak to šlo vysunout, není tam něco podobného?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Jinak náhradní špunty by měly jít koupit potom v servisu, ale ty vzhldeme k začátku prodeje budou dostupné za nějakou dobu

fajnsnek2
0 Like
tomaspilarik
Pioneer
Možnosti
No u 1 byl hlavně špunt celý gumový, tak se to dobře sundavalo. Nově je uchycení plastové, tak to není tak ohebné
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

WhatsApp Image 2024-07-16 at 15.03.16.jpegWhatsApp Image 2024-07-16 at 15.03.17.jpeg@tomaspilarik  Na oficiálních obrázcích to sice vypadá hezky, ale asi se oba shodneme na tom, že tak jednoduché to není. Zjišťuji detaily přímo z technické podpory, jaký je na to fígl.

Nové originální špunty až budou dostupné by měli jít zakoupit u TS Nova

ExtraSamsung.com - Originální příslušenství Samsung

fajnsnek2
0 Like
tomaspilarik
Pioneer
Možnosti
Takové obrázky jsem nikde nenašel nebo přehlédl. Bylo mi hned jasné, že bude potřeba nějak pootocit aby to vyskocilo ze zámku. Ale stejně nevím jak to přesně udělat. Nicméně doma jsem musel použít kleště abych sundal zbylou část špuntu
tomaspilarik
Pioneer
Možnosti
Po pár zkoušení se mi podařilo sundat a zpět nasadit špunty několikrát. Já ani nedokážu popsat, jak to vlastně provést. Asi časem člověk na to přijde