Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Este vreo aplicație care sa îți măsoare zaharul din sange?

(Subiect creat la: 03-03-2024 10:38 PM)
790 Vizualizări
serul
Student
Opțiuni
Vreo aplicație de masurat glicemia? Va multumesc
7 Răspunsuri
serul
Student
Opțiuni
Haha, alte companii au de aia întreb, nu sa faci tu pe desteptul
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Probabil ai întâi nevoie de senzorul de puls de pe seria s6-s10 (fără e), dar din câte știu eu pe s6 și 7 nu poți măsura glicemia ci doar sa o introduci. Masoara puls, stres și oxigen din sânge.
Chiar și dacă e de ceas vorba, tot asta știu ca masoara dacă nu greșesc.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Te rog pune un exemplu de Companie , telefon care are test glicemie. Sa fie și exact. Glicemia în sânge din câte știu se măsoară "din sânge" ,mai exact prin înțepătură se poate măsura exact .
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Corect. Nici macar glucometrul nu masoara direct glicemia, ci masoara reactia chimica dintre gulcoza si substantele de pe strip. Deci nu ai sange nu ai ce masura. Teoria pe care se bazeaza ceasurile care masoara glicemia este legata de spectroscopie. Dar tinand cont ca pentru aceasta ai avea nevoie de niste senzori foarte sensibili, si mai ales ca sangele are o compozitie chimica foarte complexa si mai trebuie sa treaca lumina si prin piele, peretii capilarelor, transpiratie...   atunci ramane  cam la stadiul de teorie. cu glicemia nu am testat, dar cu tensiunea da, si faza e ca masuratorile trag practic spre valorile cu care ai facut calibrarea. De aceea cata vreme tensiunea este normala o sa ai impresia ca are o acuratete mare. Dar cand tensiunea o ia razna ... ceasul o sa masoare cam tot tensiunea normala, probabil cu cateva unitati mai mare, dar irelevant. Acelasi lucru cred ca e si la glicemie. Pe net sunt multe teste care indica acelasi lucru (bias toward a calibration point)

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Orice aplicație are nevoie de senzori pentru a putea măsura, sau mai bine zis a se face că măsoară. Încă nu există dispozitivul care să măsoare doar optic glicemia și tensiunea cu precizie destul de bună cât să îl poți folosi în scop medical. Dacă ai probleme cu una dintre cele două, tot tensiometrul și glucometrul sunt singurele metode. Pentru jucat, e bun și un ceas care știe să le măsoare.
Mariusbz
Helping Hand
Opțiuni
Încă, ceasul mai da rateuri și la puls....și pași....dar la tensiune și glicemie....sunt chestii complexe iar pentru asta trebuie senzori serioși adăugați în dispozitive ceea ce nu ar arata tocmai ok cu toată hărmălaia aia de senzori unii langa alții...plus loc pentru baterie cel puțin 2 zile plus multe alte nebunii...chestii serios acum...mai avem de așteptat pentru asta daca va fi vreodată puse pe un purtabil gen watch pro măcar!
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Încă nu există vreun telefon sau inel care să poată măsura nivelul glucozei din sânge - https://www.theverge.com/2024/2/21/24079495/smartwatch-smart-ring-blood-glucose-monitoring-diabetes-... 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri