Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Eroare de conexiune cu Galaxy Watch, după actualizare la Android 12

(Subiect creat la: 16-12-2021 09:53 AM)
804 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Nu am văzut încă această problemă raportată în comunitate, dar o semnalez proactiv, în cazul în care se confruntă cineva cu ea.

Problema apare după actualizarea telefonului Samsung Galaxy la cea mai recentă versiune de sistem de operare, Android 12. Telefonul nu se mai poate conecta cu dispozitivul Galaxy Watch.

Apar două posibile erori:

• “Galaxy Watch Plugin is forcibly stopped”
  • “Galaxy Watch Plugin does not respond” 

Acest lucru se poate întâmpla din cauza faptului că aplicația Watch Plugin nu este actualizată la cea mai recentă versiune. 

Pentru a remedia situația, me dispozitivul mobil trebuie mers la Settings > Apps >. Acolo se caută Watch Plugin.(Galaxy Watch3 Plugin, Watch Active2 Plugin, Watch Active Plugin, Galaxy Watch Plugin, Gear S Plugin). Apoi,se dezinstalează. În momentul în care se lansează Galaxy Wearable, poate fi reinstalat și cea mai recentă versiune a Watch Plugin.

Alternativ, dacă inițializezi dispozitivul Watch și reinstalezi aplicația Galaxy Wearable, după ce în prealabil ai dezinstalat-o de pe dispozitivul mobil, poți actualiza cea mai recentă versiune de Watch Plugin în momentul în care lansezi Galaxy Wearable.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
1 Răspuns
dankeasig
Apprentice
Opțiuni

nu ma pot conecta la internet Watch 5 PRO , conectat cu Galaxy Z Fold 3 , arata eroare " 4001 " ce pot face , cei de la vodafone nu stiu sa remedieze problema

0 Aprecieri