Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Dobrý den. Mám problém s nainstalováním karty do Gpay na Galaxy watch 4.

(Téma vytvořeno: 15-02-2022 03:49 PM)
440 Zobrazení
RKboas
Journeyman
Možnosti
Po první instalaci v hodinkách vše šlo jak má. Platební karta se bez problémů nechala vložit do Gpay v hodinkách, včetně zabezpečení ( v mém případě PIN), které je vyžadováno při vložení platební metody. Poté byly hodinky vloženy do nabíječky. Po nabití se již hodinky nedaly odemknout vloženým PIN kódem. Jsem si zcela jistý, že mnou zadávaný PIN byl v naprostém pořádku ( pro odemykání telefonu používám stejný, navíc je třeba ho potvrdit dvakrát). V hodinkách jsem musel dle návodu na dálku vymazat obsah, abych se do hodinek vůbec dostal. Poté jsem vše znovu nainstaloval, ovšem od té doby nelze v hodinkách v Gpay zadat platební metodu. Vždy mi aplikace v telefonu po potvrzení CVC kódu napíše, že se instalace nezdařila a mám to zkusit později. Hledal jsem v poradně a našel, že je třeba počkat 24 hodin od poslední instalace, aby bylo možné kartu do Gpay v hodinkách vložit, protože jsem před tím pokusy několikrát opakoval a díky tomu se možnost instalace uzavřela na výše zmíněných 24 hodin. Nefunguje to ani po oněch 24 hodinách, bohužel. V tuto chvíli nevím co s tím.
Díky řadu
Richard
0 Like
7 Odpovědi
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Tento problem je v reseni.momentalne se musite spokojit s platbou v telefonu
0 Like
RKboas
Journeyman
Možnosti
Díky za odpověď. Dle toho soudím, že to není jen můj problém. Nebo se pletu?
0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Nepleteš a přečti si vlákna níže, kde se to řeší. Jinak se ničemu nediv. Od poslední aktualizace mně předvádí hodinky různé nežádoucí kousky. Včera se zase přestal vypínat displej po zpětném otočení zápěstí, takže restart a šlo to. Dneska zase po nabití 10% baterky za hodinu dolu aniž bych se jich dotknul, atd. To je marný se tim rozčilovat.

0 Like
Fantomass
Pioneer
Možnosti
Co ta baterka? Mě po resetu mizela baterka úplně stejně jako tobě, ale teď už to vypadá lépe a hodiny vydrží možná i o půl dne víc než předtím. Ale to může být jiným používáním...
0 Like
RKboas
Journeyman
Možnosti
No u mě baterie celkem asi v pohodě. Hodinky vydrží tak den a půl při běžném používání.... Mám na stálo zapnutý Tep, stres, odpo tak 40 minut nějakého cvičení a dvě tři měření včetně spánku a chrápání... 😁 nějaké notifikace atd. Špatně fungují některé ciferníky druhých stran, ale těžko říci, čím to je.... Ale jsem jsem naštvaný.... Já ty hodinky koupil o víkendu hlavně kvůli Google pay a prd.... Nejvíc mě dostalo, jak po aktualizaci mi odmítaly můj PIN... Chvíli jsem přemýšlel, že jsem se zbláznil, ale nezbláznil. Kontaktoval jsem přes chat i Samsung podporu, ale dělali, že tam nejsem s mým dotazem, protože jim bylo jasné, že je to jejich průšvih a vlastně by na to ani neměli co odpovědět.... No hrůza. Ale to hlavní je zkažená radost z nově zakoupené hračky.... To mě štve nejvíc. 🤨
Ady7171
Student
Možnosti
Po vložení platební karty musím pokaždé zadávat PIN a to myslím i když chci hodinky používat nejen pro placení. Co s tím, otravuje to
0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Hodinky požadují PIN pokaždé když detekují sundání z ruky. Nemáte je na ruce moc navolno? Máme doma 2 kusy, ale tenhle problém se nikdy neprojevil.

0 Like