Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Do voděodolných hodinek se dostala voda - zamítnutí reklamace

(Téma vytvořeno: 24-07-2021 04:33 PM)
1241 Zobrazení
GabrielaSol
First Poster
Možnosti

Dnes jsem si šla vyzvednou reklamované Samsung Galaxy Watch active abych se dozvěděla, že se mi do hodinek, které jsou prezentované jako voděodolné a vhodné k plavání dostala voda a reklamace byla zamítnuta z důvodu, že vyrobce neuznává poškození vodou. Jak je možné že hodinky které mají režim plavání se neuznají na takovéto poškození?? Může mi prosím někdo tenhle nonsense vysvětlit...

6 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, bohužel bez znalosti bližších informací Vám nemůžeme říct nic bližšího. Napíšu Vám ještě v soukromé zprávě nějaké další info.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
landovaal
First Poster
Možnosti

Dobrý den, stalo se mi úplně to samé. Jsem dlouholetá uživatelka Samsungu, s mobily i s hodinkami jsem dosud byla spokojená. Hodinky používám dnes a denně a vzhledem k tomu, že je to pro mě cenný pomocník, patřičně se o ně starám. Včera mi byly vráceny hodinky z reklamace z důvodu vniknutí vody bez nároku na záruční opravu. Nechápu, jak se voda mohla dostat do hodinek, když jsem přesně dodržela pokyny určené pro plavání. Dívala jsem se na Samsung fóra jiných zemí a podobné zkušenosti mají uživatelé na anglických, německých, italských i španělských fórech. Není to zvláštní? Jsem velmi zklamaná a ačkoli jsem dosud se značkou Samsung byla vždycky spokojená, uvažuji o přechodu ke konkurenci.

0 Like
mastlrj
Pioneer
Možnosti

Proč píšete podobné komentáře když jsou podrobnosti naprosto irelevantní?

0 Like
TerkaK
First Poster
Možnosti

Dobrý den,

Mám stejný problém - Watch Active 2 v záruce a reklamaci zamítli se stejným odůvodněním i když byly hodinky používaný jak mají. Voděodolnost včetně módu plavání udávají stále v eshopech u daných hodinek, ale přitom hodinky na to stavěné nejsou ... oprava možná, ale za 6 tis a verze 3 a 4 jsou na tom stejně.

Když to tu čtu, tak nezbývá než přejít na Garmin, tohle je od Samsungu zklamání a to používám xlet jak mobil tak sluchátka.

TK

0 Like
BorecArny
Apprentice
Možnosti

Zkušenost 3 týdny staré Galaxy Watch 3 . Jedenkrát plavání povrchové v bazénu cca 5 minut. A hodinky mrtvý. Reklamace neuznaná z důvodu vniknutí kapaliny. Tak proč mají hodinky mód plavání a vodní zámek když k tomu vlastně nejsou určeny. A reklama na hodinky říká múžete měřit aktivitu plavání. U mě samsung skončil.

0 Like
Oničem
First Poster
Možnosti
Dobrý den,
já dopadl zrovna tak...
Hodinky Watch 3 po 2,5 letém užívání začaly zmatkovat. Běhaly mi v nich všemožné texty, nic pořádně nefungovalo...Dal jsem je na autorizovaný servis a ten mi je vrátil se závěrem o vniknutí kapaliny do hodinek. Mám bazén, ale nenapadlo by mě, že bych je měl na plavání sundávat. Takže 12.000 v pr...i. Žádný nárok na reklamaci. Samsung u mě skončil. Inzeruje plavací módy a vy si hodinky při těchto aktivitách vlastně utopíte...
VN.
0 Like