Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Cyklistika

(Téma vytvořeno: 25-07-2022 07:59 PM)
445 Zobrazení
marttenz
Pioneer
Možnosti
Dobrý den, prosím jde Vám u hodinek W4C při spuštění cvičení cyklistika, sledování ujetých km? Již jsem spoustěl po 4 a stále ukazuje pouze čas cvičení,  ale né km. 
Při spuštění chůze, km se zobrazují.

Děkuji 🙂
0 Like
17 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @marttenz

To je zvláštní, máte v detailu cvičení zapnutou položku Poloha? U cyklistiky jsem si jistý, že Samsung to zaznamenával. 

fajnsnek2
0 Like
marttenz
Pioneer
Možnosti
Když kouknu do historie cvičení, tak v květnu mám záznam uvedený včetně km a záznamu tras v mapě. Od června již nemám tento záznam. Mobil mám pořád stejný S22 Ultra a hodinky W4C. Žena má. Note10 a WA2 a záznam ji udává stejně jako mě v květnu. Tak nevím. Polohu mám jelikož se zaznamenávají km při cvičení chůze.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@marttenz Děkuji za doplňující informace. To s tou polohou u chůze jsem předtím registroval, ale nemám momentálně Watch4 po ruce, takže nemůžu projít nastavení, ale u Watch3 se ještě zapínala Poloha pro konkrétní aktivitu - viz zde:

https://eu.community.samsung.com/t5/wearables/watch-3-a-s10/m-p/2727121

Jinak pokud to začalo zlobit po nějaké době, tak bude zřejmě na vině update SW hodinek,  a pak jediným řešením bude reset hodinek do továrního nastavení. O historii aktivit by jste přijít neměl, bude uložena na Cloudu přes aplikaci Samsung Health. 

fajnsnek2
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @marttenz
vlastním také GW4 a od jisté doby se mi také přestalo ukazovat sledování ujetých km při cyklistice i běhu. Při chůzi to bylo v pořádku. Nejsem si jistý, zda to začalo dělat až po nejnovější aktualizaci či ne, ale vyřešil jsem to klasicky nejrychlejší cestou a to resetem hodinek a poté vyvolal zálohu. Od Té doby jsem to zkoušel zatím jen jednou, ale km ukazovaly.

Rimja
Pathfinder
Možnosti
Normalne to ukazuje. Nastavte si na hodinkach aktivitu kterou chcete provadet a v nastaveni data ktere chcete sledovat...😀
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Nejsem pitomý, to byla třeba u mě první věc, kterou jsem vyzkoušel a nepomohlo. Proto jsem napsal radu, jakou jsem napsal.

Rimja
Pathfinder
Možnosti
To nerikam, ale rozhodne je to zajimavy kdyz si si nastavite displej u aktivity co ma ukazovat za data a km to neukazuje... Ja mam nejnovejsi firmware u cyklistiky jsem si nastavil vzdalenost na displej a ukazuje bez problemu. V zakladu tam vzdalenost nebyla nastavena. A muzou byt nastaveny 2 obrazovky s aktualnima datama. Nemate preplou na duhou?
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Nemusí se to týkat každého kusu. Řada S22 měla taky spoustu potíží a já bez problémů.

0 Like
marttenz
Pioneer
Možnosti
Takže W4C jsem nakonec vynuloval a znovu rozjel. Vše povolil. Při spuštění běhu nebo chůze v hodinkách, je zaznamen čas i km. Při spuštění cyklo, pouze čas a km stále nic ani trasa, ta by měla být také. Když cyklo spustím v mobilu, vše OK. Tak tomu nerozumím 😀
0 Like