Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Curele smartwatch galaxy ultra.

(Subiect creat la: 27-12-2024 07:36 AM)
229 Vizualizări
Opțiuni
Am cumparat o curea de silicon neagră pentru ceasul galaxy ultra dar aceasta imi provoaca mâcărimi ale pielii si îmi apar niște mici bubițe când il port. Nu sufăr de vreo alergie la ceva. A mai pățit cineva? Nu aș fi crezut articole care spuneau că aceste curele pot fi nocive până nu am simțit-o pe pielea mea. Într-un final am comandat curea de titan, să vedem cum este cand o primesc.
23 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Salutare,cureaua de silicon este "originala" Samsung sau no name?
Dacă e ceva ieftin nu înseamnă că e și bun. Contează și pielea ta 😂 ești mai sensibil și de aici apar acele iritări.
0 Aprecieri
Opțiuni
No name cea mai ieftină 😂 Nu, in nici un caz piele sensibilă, chiar daca e ca fundul de bebeluș, cu sigurantă cureaua are in componența ceva substante, vopsea nocive. Parerea mea
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @SpaceFinalFrontier19 ,

Îți recomand să folosești doar produse originale Samsung, există șanse mult mai mici să întâmpini situații de genul celei descrise de tine.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Opțiuni
Intr-adevar pe cea originala nu am purtat-o ca e portocalie, brrrr 😊
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Daca cureaua nu e de calitate, de acolo și acea iritație. Cumpără una original și sigur nu o să mai ai probleme.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
E cea mai misto cureaua portocalie, se poarta foarte bine dar are tenta sportiva.

Curea de titan ai luat sigur una chinezeasca, originale nu exista pt Galaxy Watch. Este posibil sa ai noroc si sa nu ai probleme daca este chiar titan si nu metalica cu culoarea "titan" cum le vand multi. Curelele de silicon chinezesc pot genera iritatii ale pielii si nu sunt testate dermatologic cum sunt cele de la firmele mari...Apple, Samsung, Garmin, etc au departamente speciale pt asta si testeaza efectul materialelor folosite la curelele lor asupra pielii.

Am curele de silicon, de piele, de otel si de titan, le-am folosit atat la Galaxy Ultra cat si la Garmin fara probleme. Pentru curelele folosite cu Galaxy Watch Ultra am facut si un topic in care le-am prezentat.

Ca idee, cele mai neutre materiale pentru piele sunt titanul, curelele din nailon si pielea naturala. Atentie insa la cea din urma, conteaza daca este tratata sau vopsita pt ca aceste tratamente pot da reactii alergice. Iti recomand sa alegi ceva de calitate chiar daca este ceva mai scump. Aveti ceasuri si telefoane scumpe, lasati mai oamenilor abordarea asta cu curele sau huse de 20 lei pe dispozitive de mii de lei. Ceasul asta costa peste 3000 lei, merita o curea de 100 eur.

Uita-te pe site-ul de mai jos, poate gasesti ceva sa iti placa...

https://ruslieco.com/collections/galaxy-watch-strap

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Opțiuni
Merci pentru informatii. Cat despre cureaua portocalie , nu zic ca e urata dar doar Cătă Bote poate purta o curea portocalie la 60 de ani.😂 Am comandat de pe un site din danemarca o curea de titan la pret de 150 lei, da si asta poate la fel de daunatoare, trag sperante sa fie ok. Merci pt site!
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am 57 si sa stii ca imi place cea portocalie, folosesc una tot in genul asta si la Garmin.

"Age is a state of mind"....nu conteaza ce scrie in buletin ci cum te simti iar la varsta asta ti-ai castigat dreptul sa te simti bine. Culoarea insa este potrivita mai mult la piscina, pe plaja sau la sala, daca vrei ceva mai elegant alege pielea sau titanul/metalul.

Uite cateva din curelele mele de la Ultra, cea gri/albastruie este cea cu care a venit, eu am avut modelul cu silver nu cu portocaliu dar am avut si cureaua portocalie luata separat la el. Mi-au placut toate sincer20240816_103038_1000018865_1735282469.jpg20240816_104715_1000018863_1735282465.jpg20240812_114922_1000018866_1735282471.jpg20240817_193055_1000018864_1735282467.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Opțiuni
Iar in legatura cu cureaua ieftina la un ceas scump, samsungul a fost un bonus pe voucher la un huawei ultimate, ăla scump, asa ca am zis sa nu mai dau si pe cureaua de samsung prea mult, dar mai rau am facut.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Aaaa e super Huawei Ultimate ala, e si pe lista mea, chiar ma intereseaza cum sta la baterie, o sa citesc review-uri la el...sa le porti cu placere

Opțiuni
Fiind pe un chat de samsung nu doresc sa spun prea multe de huawei dar da, este super frumos, materiale bune, baterie 12-13 zile, softul slăbuț fața de samsung. Dar e nișat pe activitati. L-am luat strict pt cat de frumos e , am cel pe verde am prins si o oferta buna inainte de black fraiday. In fine samsung e mult mai bun pe soft dar si aici mai au de lucru.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da stiu ce zici...softul de pe Samsung este superior din multe puncte de vedere. Din pacate, cu toate ca mie Ultra imi place, la capitolul design mai au de lucru..Huawei a facut unul din cele mai frumoase smartwatch-uri (inca imi place), acel GT 2 Porsche Edition si acum cu Ultimate au scos inca unul reusit.

Galaxy Ultra este insa un alt gen de smartwatch, este din materiale durabile si facut sa reziste la solicitari extreme, fiecare are avantajele lui. Sa te bucuri de ele

Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Salut!
Ți-o recomand pe aceasta - PeakForm (Samsung).

20241227_091432_1000040999_1735283675.jpg
Opțiuni
Multumesc!
Opțiuni
Momentan am comandat-o pe aceasta, sa vedem cum e cand vine.
https://www.mytrendyphone.ro/shop/curea-titanium-samsung-340758p.html
0 Aprecieri
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Arată foarte bine!
Sper să nu îți mai creeze probleme. 😁
0 Aprecieri
Opțiuni
Da și eu sper sa nu fie facuta pe epava de la Costinesti sau de catre fratii noștrii chinezi, la cei eftini mă refer.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Nu ești primul pe care îl aud că are alergie la curele din silicon (originale sau nu). Încearcă să cumperi din material textil sau metalic.
Opțiuni
Neața! Toate sunt vopsite cu ceva și nu știi cât te afectează ori nu. În general sunt adeptul lucrului de calitate, dar aici am facut ceva rabat daca tot am dat atât pe acel huawei. Am comandat ceva care zice ca e titan, aștept să vad daca mai am probleme. Uite de ex cu nici una dintre curelele de la huawei din pachet, textil, titan și silicon, nu am avut vreo problemă, doar cu asta eftina luată pt samsung. Vedem cum e asta de titan pe care am comandat-o când vine și vă anunț.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Prietenul meu a avut probleme cu curele originale Samsung din silicon. De asta eu cred că problema e materialul, nu vopseaua. Poate in cazul tău este un mix între cele două, cine știe. Pe principiul trial&error și vezi ce funcționează la tine.
Eu, de exemplu, nu am avut niciodată probleme cu curelele.