Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Ciferník

(Téma vytvořeno: 03-01-2024 08:59 PM)
579 Zobrazení
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
Poradíte kde sehnat víc ciferníku aniž by se třeba platili? Děkuji moc. 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, budeme se samozřejmě bavit o legálních možnostech. Doporučuju aplikaci

Facer Watch Faces facer.png

nebo

WatchMaker Watch Faceswatchmaker.png  - o Watchmakeru jsem psal i několik článků: Watchmaker a Watchmaker: skripty

Obě umožňují vytvářet si vlastní ciferníky a disponují také rozsáhlými knihovnami volně dostupných ciferníků. Sám Watchmaker používám už hodně dlouho a mohu ho doporučit.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
12 Odpovědi
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, budeme se samozřejmě bavit o legálních možnostech. Doporučuju aplikaci

Facer Watch Faces facer.png

nebo

WatchMaker Watch Faceswatchmaker.png  - o Watchmakeru jsem psal i několik článků: Watchmaker a Watchmaker: skripty

Obě umožňují vytvářet si vlastní ciferníky a disponují také rozsáhlými knihovnami volně dostupných ciferníků. Sám Watchmaker používám už hodně dlouho a mohu ho doporučit.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
Kouknu ale co jsem koukal je tam plno placených a když tam jsou tak nejsou nic moc
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Jo ale můžete si snadno udělat vlastní a pokud není ciferník zamčený, můžete si ho upravit. Já třeba takto dodělával funkce ke staženému ciferníku, aby zobrazoval české svátky.

0 Like
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
Lze mi sem nějak poslat přímo který ciferník?
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
To nevím, ale prostě si nějaký najděte, který se vám líbí,a který je zdarma a pokud jde editovat, budete to u něho mít v nabídce. Bavím se o Watchmakeru, Facer znám jen z doslechu.

0 Like
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
Tak teď nejde zkusit nic protože se hodinky nechtějí vůbec připojit. Nechodí upozornění vůbec nic a manželce to samé takže super aktualizace 😡
0 Like
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
Tak app Facer stažena hodinky zase komunikuji a mám otázku. Vyplatí je koupit to předplatné? Na rok asi 260 Kč a tím pádem budu mít zdarma všechny ciferníky? Chápu to dobře?
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
To netuším, já používám Watchmaker a jeden ciferník, který jsem si udělal na míru. Musíte si projít podmínky, bohužel na to nemám prostor.

Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Nevyplatí. To bys musel ty ciferníky měnit často. Já jsem si našel ciferník a odal jsem si do něj od poláka mini aplikaci která umí do ciferníků přidat ikonu baterie (z telefonu ) tak vidím i kolik zbývá baterie v telefonu. Nebo stáhni program wtch face studio od Samsungu nebo googlu a můžeš si udělat kompletně ciferník sám.
0 Like