o 26-02-2020 03:43 PM
Zdravím ve spolek. Pročetl jsem si téměř celé vlákno a zjistil, že je celkem dost lidí, kteří používají ciferník Tomcat a chtěli by mít informaci o dni v češtině.
Také byla někde zmínka, že někteří (moderátoři či adminové fora) mají možnost předat do Samsungu některé návrhy. Co se zkusit zmínit, aby byla v některé aktualizaci přidána do tohoto ciferníkuaktualizaci byla přidána čeština.
o 27-02-2020 10:04 AM
Hezký den @vejicv
Děkujeme za zpětnou vazbu. Nejlepší cesta jak to sdělit vývojářům by byla napsat recenzi k ciferníku v aplikaci Galaxy Store.
o 27-02-2020 08:14 PM
Dobrý večer,
to bych samozřejmně rád, ale tento ciferník je v hodinkách galaxy watch 46 a nikde jinde v Galaxy Store jsem ho nenašel. Pokud najdete odkaz, rád to tam napíši. Děkuji
o 07-03-2020 10:58 AM
Tak jsem našel na internetu odkaz na ciferník Tomcat, který je v Galaxy Store, bohužel ho nemohu nijak zobrazit v aplikaci Galaxy store v telefonu. Mám A50, kamarád má A70 a normálně mu tam jde zobrazit. Přitom ho mám na hodinkách GW 46. Při pokusu o přesměrování do aplikace Galaxy Store se mi zobrazí tato hláška. Nevíte co to znamená? Zároveň zkusil kolega vyrobit ciferník v programu Galaxy watch designer a při pokusu o instalaci a přesměrování do aplikace Galaxy Store v telefonu opět stejná hláška. Manželka má stejný model telefonu tedy A50 a hláška se jí zobrazuje stejná. Děkuji za odpověď.
o 07-03-2020 01:58 PM
o 07-03-2020 02:14 PM
Ano, Samsung účet mám, ostatní ciferníky mi normálně fungují
o 09-03-2020 04:40 PM
@vejicv Děkuji Vám za odpověď. Opravdu netuším v čem by mohl být problém, mě to na telefonech řady Galaxy S10 a S20 funguje. Pokud tedy můžete, tak napište rosím recenzi s Vašimi připomínkami od známého, kterému se ciferník v Galaxy Store zobrazí. Předpokládám, že jiné problémy s aplikací či hodinkami nemáte ?
Děkuj za odpověď a přeji hezký den
o 10-03-2020 02:13 PM
On se ten originál totiž netahá přes obchod, ale přímo z hodinek. U Galaxy Watch je předinstalovaný, u Active 2 je tam ikona ke stažení. Fakt to neumí češtinu...
Já jsem si udělal verzi pro Waqtchmaker, která nejen, že má češtinu, ale ukazuje i kdo má svátek. Bohužel to zase nepodporuje dobře S Health. V případě zájmu zkusím se Samsungem vykomunikovat, jetsli bych mohl tu moji verzi dát do obchodu, protože přece jen jedna věc je udělat si klon pro sebe a něco jiného je dát to veřejně.