Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ceas

(Subiect creat la: 29-04-2025 07:55 AM)
238 Vizualizări
Larry12
Explorer
Opțiuni
Salutare, ce smartwatch recomandati in bugetul de 800 lei? Raport calitate-preț, baterie etc..voi ce aveți? 
19 Răspunsuri
Alex3772
Pioneer
Opțiuni
Eu am un Watch 5 și pot să îți spun că îmi e deajuns, bateria tine 1 zi
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
La banii aceștia nu o sa găsești un SmartWatch de la Samsung. Dacă vrei, mărești puțin bugetul și achiziționezi un Watch 7: https://www.emag.ro/samsung-galaxy-watch7-40mm-bt-green-sm-l300nzgaeue/pd/DNNV7SYBM/

Singurul watch de la Samsung care se încadrează în bugetul tău este Watch 4. Însă nu aș merge mai jos de Watch 6.
Larry12
Explorer
Opțiuni
L am luat in calcul, dar am vazut multe recenzii negative cu privire la autonomia bateriei..
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Recenzii negative o sa tot găsești. Bateria o sa te tina în funcție de cum îl folosești și câte funcții o sa ții active pe el.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Autonomia la ceasurile Samsung nu depășește 3 zile (doar cu Watch 5Pro și Watch Ultra reușești asta). La restul, bateria ține 1-2 zile, în funcție de cum este folosit ceasul.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
La banii astia gasesti smartwatch pe Temu, unul bun mai greu. Nu iti recomand sa cumperi ceasuri generatii foarte vechi deoarece...sunt vechi, Samsung nu mai produce un model dupa ce scoate unul nou asa ca vei avea un produs a carui baterie nu stii cum sta. In general ceasurile Samsung te tin 1 zi la utilizare normala dar nu te astepta la minuni. Daca speri la mai multe zile doar 5 Pro sau Ultra sunt capabile de asa ceva si acelea iti depasesc cu mult bugetul

Daca te intereseaza pt exercitii etc cred ca ai putea gasi bratara gen Fit 3 care e mult mai ieftina dar ofera si alte functii

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Larry12
Explorer
Opțiuni
Poți lua si la mana a doua nu neapărat nou, si atât vreau sa investesc eu intr un ceas nu ca n as avea de mai mult. Am impresia ca m ai certat asa ma simt
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu te-am certat, ti-am spus parerea mea. Evident ca numai sh il poti lua, modelele acestea nu se mai produc. Dar daca nou il tine bateria maxim o zi, cat crezi ca il va tine fiind sh dupa cativa ani de utilizare? De asta am zis sa te orientezi la un Fit 3, nu cred ca gasesti 5 Pro sh la 800 iar modele mai vechi nu merita cum ziceam. Acum tu stii ce vrei de la ceas si dupa cum ai spus tu iti decizi bugetul. Ai vrut o recomandare de smartwatch la 800 si nu stiu un Samsung sa se incadreze. Daca mai maresti putin bugetul (850 parca) cred ca gasesti o oferta la Huawei GT 5 dar nu iti pot da multe detalii despre ele decat ca arata bine si fac destule lucruri dar nu stiu cum se impaca cu un tel Samsung. Sunt ceva colegi pe platforma insa care au asa ceva si poate iti spun mai multe

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Larry12
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc 🙏
Simionm
Voyager
Opțiuni
Eu am Huawei GT2 Pro si nu am avut probleme cu telefoanele samsung ( s10 si s23). Cauta in primul rand la ce vrei sa-l utilizezi, si apoi decizi.
Florin121997
Pioneer
Opțiuni
Eu dețin watch 6 44mm și soția watch 5 40mm dar sincer nu le recomand, trebuie încărcate zilnic, așa că dacă vrei ceva cu autonomie mai ok nu lua Samsung.😂
MelonEater
Explorer
Opțiuni
La 1000 găsești Watch 6 Classic, îmi place că are bezelul rotativ față de alte ceasuri. Ceasurile samsung au MULȚI senzori însă nu cred că este ceva fără de care să nu poți trăi așa că nu m-aș arunca la ceva scump
balanel
Pathfinder
Opțiuni
Cmf pro 2 340 lei. Un ceas super raport calitate pret.
FLORU
Voyager
Opțiuni
Sunt o grămadă în bugetul ăsta dar pentru Samsung trebuie să te străduiești un pic mai mult!
Larry12
Explorer
Opțiuni
Nu țin neapărat samsung , voiam sa aflu mai multe variante
Opțiuni
Salutare,
Daca vrei neaparat ceva de la Samsung, trebuie sa maresti putin bugetul, pui 300-400 de RON si iti cumperi un Watch 7.
systemd
Explorer
Opțiuni
Fii atent la ofertele de pe eMAG, s-ar putea să prinzi Galaxy Watch7 în suma de 800 lei.

Mă rog, nu știu ce șanse ai să îl iei nou în suma respectivă, dar sunt șanse mari să îl iei resigilat așa. Nu riști nimic; dacă condiția produsului resigilat nu este satisfăcătoare, ai 14 zile să îi dai retur.

Eu mi-am luat ceasul Galaxy Watch4 Classic resigilat acum 3 ani, mi-a venit în condiție impecabilă și merge perfect și astăzi.
Alex490
Student
Opțiuni
Salut! Daca esti student sau ai vreo cunostinta care e student poti sa-l rogi sa-si faca cont de samsung cu email-ul de student pe ceva platforma, trebuie sa o cauti pe google si ai reduceri faine din ce stiu eu. Vazusem galaxy watch 7 bluetooth intre 800-1000, depinde de marime.
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Eu am un T-Rex 2 împerecheat cu S21+ Fac echipă bună, Bateria ține și 2 săptămâni. 2 neajunsuri are, nu poți răspunde la apeluri, iar la mesaje răspunzi prin niște fraze stabilite. În rest este tanc.