Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cateva intrebari despre ceas

(Subiect creat la: 27-11-2023 09:28 AM)
193 Vizualizări
I0nut
Pathfinder
Opțiuni
Salut, sper sa nu deranjez pe nimeni.

Sunt curios daca plata cu ceasul la pos functioneaza daca telefonul are internetul dezactivat sau daca am uitat telefonul in casă. 

As mai dori sa intreb daca pun ceasul pe mod economisire baterie, el continua sa imi numere pașii? Iar pulsul il ia automat daca aprind manual ecranul? 

(Inca nu am cautat , voi cauta) stiti cumva cum sa dezactivez cand ridic mana sa nu se mai aprinda ceasul? 

Telefonul poate numara pasii si fara ceas?

Are cineva idee daca si cand va aparea noua serie de buds? As dori tare mult ca cei de la samsung sa faca o pereche de casti asemanatoare cu cele clasice (gen airpods 3) , buds2 imi cam pica din ureche, mereu pun mana sa le așez 
4 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Platile ar trebui sa le poti face si doar cu ceasul, fara telefon, doar ca, daca  nu e varianta LTE atunci trebuie din cand in cand sa il sincronizezi cu telefonul.

Daca intri la modul economisire energie o sa vezi o lista cu lucrurile pe care le face. Pasii ii numara si in acest mod. Pulsul il ia doar manual (cand ii dai tu sa masoare), sau continuu, sau la anumite intervale. Cand aprinzi ecranul nu il masoara.

Dezactivarea aprinderii ecranului la ridicarea mainii o faci din Setari>Afisaj> "Ridic incheietura pentru activare"

Telefonul poate numara pasii si fara ceas daca aplicatia Samsung Health are permisiuninile necesare, iar daca o face si ceasul, atunci la sincronizare o sa apara un total de pasi, fara a numara de doua ori aceiasi pasi.

Daca si cand va aparea o noua serie de Buds, doar Samsung o stie :smiling-face:

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @I0nut ,

Referitor la ultima ta întrebare, te sfătuiesc să mergi într-un magazin IT&C și să încerci și Galaxy Buds FE, dacă este posibil. Se așează foarte bine în ureche, mai bine decât Galaxy Buds2. Am folosit în paralel ambele modele și te asigur că Buds FE sunt fixe, fixe. 

Uite, poți citi și un review pe care l-am scris despre Galaxy Buds FE: https://eu.community.samsung.com/t5/wearables/galaxy-buds-fe-review/m-p/8559655.

I0nut
Pathfinder
Opțiuni
Multumesc de fat, oare se aud la fel de bine? Am mai vazut ceva casti ca boabele de fasole
0 Aprecieri
ValiGo
Voyager
Opțiuni
Căștile care au aspect de boabe de fasole sunt buds live! Pentru mine sunt destul de ok, le am de cca un an și câteva luni. Încă nu am de gând să le schimb!