Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Castile Samsung buds live nu se incarca

(Subiect creat la: 15-01-2023 04:40 PM)
674 Vizualizări
Ovidiu99
Apprentice
Opțiuni
Salutare! Am niște casti wireless Samsung buds live, le am de 2 ani, nustiu daca asta e motivul pentru care nu mai merge, o trecut din garanție, și acum dintro data nu se mai încarc castile în carcasa lor... nu se aprinde becul. Carcasa are 100% baterie dar castile nu se încarc. Ce as putea sa fac? 
4 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Ai încercat sa le resetezi? Dacă ai suficientă baterie la căști, le poți reseta. Dacă nu funcționează după resetare. Mergi într-un service autorizat Samsung.
Ovidiu99
Apprentice
Opțiuni
Nu a mers, dar foarte interesant, telefonul îmi arata ca, caseta e 100% încărcată, chiar dacă îl băgăm în orice încărcător, nu se aprindea lumina de la caseta nici verde nici rosu... am folosit împărtăjare wireless a energie din telefon și dintr-o data caseta și-o revenit și o inceput sa se încarce, defapt ea era la 0%... nustiu ce sa intamplat dar e bine că o înviat :smiling-face:
Members_gcDJ4mP
First Poster
Opțiuni

E atat de simplu. De 2 ani va tot urmaresc si mai comunic cu multe centre  din Ro. Samsung-ul este si va domina multi ani piata mondiala. Sunt SUPERI BUNI. Acum sa reluam defectele care predomina la castile Galaxy bud Pro....sau alte marci cand ai un soft super bun, precum si o schema electronica super, eu fiind automatist.  

CARE POT FI CAUZELE? Dar asta in general: softul, pärtea electronica sau 90% din cazuri: Praful, mizeria care modifica anumiti parametrii de control ai partii electronice si automat apar erori de soft. E logic. Nu intram in detalii, dar ca inteles ptr toti...praful...poate schimba valori la condensatori, rezist...

CE AS FACE EU,  daca ar aparea diferite probleme la orice tip si marca - cunosc si alte marci- in cazul nostru la casti?

Ptr cei care nu stiu, ptr a vedea si controla aplicatia castilor Samsung...trebuie sa instalati din Google Play- Play Störe...aplicatia: Galaxy Wearable. Acolo va apar castile...si optiunile lor, resetarea lor...

1) Caut daca am softul actualizat. Daca nu, fac ultima actualizare: up-date. Daca eroarea persista.

2) Resetez aplicatia. Toate au o optiune prin softul de pe telefon, optiunea de resetare la parametrii de default- initiali, din fabrica. Dar daca eroarea tot persista, indiferent ca o casca nu se aude tare, ci doar una...sau ca ambele se aud incet...sau nu se cupleaza la Bluetoof...sau arata ca fiind 100% incarcate...sau se aud interferente. sau nu pot controla optiunile alese....si acum veti rade, precum am ras cand cei din Ro ma contactau sa-mi spuna ca pe Samsung.com au aparut remedieri cu 40,50 de scoateri si repuneri in carcasa- cutie, parca asa ii spune....

sau alte incercari de erori.

3) Daca primele 2 Variante, nu-mi remediaza defectiunea. Repet, praful, mizeria acumulata in timp - uneori se remediaza si la produsele noi erorile acestea- , modifica parametrii pieselor si softul da erori...

95% din toate aceste erori, normal, daca nu sunt defecte din fabricatie...dar astea sunt raritati...se remediaza astfel: 

:)) Se ia un spray normal ( recomandat e alcool izopropilic, dar nu toti au asa ceva)se pulverizeaza nu mult, in carcasa si apoi se sufla tare. Normal, trebuie decuplat Bluetoof-ul de la casti...si alimentarea de la carcasa...Apoi, la fel, spreiati castile si atentie :smiling-face: 😀 suflati tare in ele. La fel si cu cealalta. 95% din erori dispar si castile vor merge perfect. E bine sa repetati asta la fiecare 6 luni. Eu de peste 2 ani ii ajut pe colegii din Ro cand au probleme, dar a scris vreunul pe forumuri, aceasta remediere banala? Ufff

Sper sa va ajute, acest ajutor banal :))

0 Aprecieri
Members_gcDJ4mP
First Poster
Opțiuni

Da:)). Foarte important! Ptr cei care nu au inteles exact. Cand am zis sa spreiati castile...Nu ma refeream la carcasa lor :). Scoateti guma -mansonül care intra in urechi si spreiati direct in orificile castii, un jet, doua si apoi suflati rapid de cateva ori aer cu gura in orificii. E haios, dar merita :smiling-face:

0 Aprecieri