Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Buds+ nu se conectează

(Subiect creat la: 25-12-2021 12:25 PM)
1723 Vizualizări
DennyB
Apprentice
Opțiuni
Salut. Am achiziționat de la cineva un set de casti wireless samsung buds+ noi nouțe, cu ambalajul sigilat. Problema este că nu se conectează sub nicio forma cu telefonul. 
Am aplicația Galaxy Wearable instalată pe telefon, deschid cutiuța căștilor pentru conectare, apoi în Galaxy Wearable dau conectare și îmi spune că niciun dispozitiv nu este găsit.
Menționez că nici cu căutare bluetooth nu le găsește.
Posibil defecte ?
2 Soluţii
Soluţie
GR33K_G0D
Voyager
Opțiuni
Salut ! Baga-le la incarcat cateva minute, poate bateria e descarcata complet, după aceea incearca din nou sa le conectezi

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

2 Soluţii

9 Răspunsuri
Soluţie
GR33K_G0D
Voyager
Opțiuni
Salut ! Baga-le la incarcat cateva minute, poate bateria e descarcata complet, după aceea incearca din nou sa le conectezi
0 Aprecieri
DennyB
Apprentice
Opțiuni
Le-am lăsat mai mult timp la încărcat și într-adevăr acum funcționează. Mulțumesc mult pentru răspuns.
GR33K_G0D
Voyager
Opțiuni
Cu placere! Poti sa accepti raspunsul meu ca solutie, apesi cele 3 puncte din dreptul raspunsului si dai acceptare solutie
0 Aprecieri
DennyB
Apprentice
Opțiuni
Am rezolvat cu conectarea dar nu se conectează decât casca stângă. Cea din dreapta nu vrea neam. Am dat reset de 50 de ori pe căști din Galaxy Wearable și degeaba. Îmi cere și update de soft dar nu pot să-i dau deoarece vede deconectată casca dreaptă. Are cineva vreo idee ce să-i fac ?
0 Aprecieri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
GarryPuscas
First Poster
Opțiuni

După câteva încercări,am reușit să revigorez una dintre căștile buds live.

Tutorialul din link-ul tau ma salvat.

Mulțumesc frumos !

DennyB
Apprentice
Opțiuni
Salut. Am urmat tutorialul din link-ul tău și am reușit să o conectez. Mulțumesc frumos.
Udrea
First Poster
Opțiuni
Salut. Cât timp țin la incărcare casca care nu se conectează trebuie să fie activat bluetooth ul și conectate?
0 Aprecieri
Udrea
First Poster
Opțiuni
Salut. Casca stanga nu se conectează apare semnul exclamării într-un cerc de culoare roșie
Am schimbat bateria și la fel apare și nu se conectează.
Se poate rezolva?
0 Aprecieri