Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Buds 3 Pro pripojenie k notebooku Lenovo

(Téma vytvořeno: 17-07-2024 12:15 PM)
187 Zobrazení
Zuzana42
Journeyman
Možnosti

Ahojte,

doteraz som nemala problem so spojenim mojho notebooku so sluchatkami Buds 2. Kupila som si nove Buds 3 Pro a ani za nic ich neviem pripojit. Notebook mam Lenovo ThinkPad T490s. Viete mi prosim nejak pomoct?

Dakujem.

0 Like
7 Odpovědi
Jhsoftserv
Helping Hand
Možnosti

Možno ich máte práve pripojené k mobilu, ja som si vždy musel slúchadlá odpojiť v mobile, ak som si ich chcel pripojiť k PC 

1. Samsung S25 Ultra 12GB / 1TB, Titanium Gray, Android 15, One UI 7.0, S938BXXU2AYD9 + Galaxy Buds3, Amazfit GTR 47, Stainless Steel, 1.3.8.04
2. Oneplus 6 8/256 GB, Android 15, lineage 22.1

Jh.soft.serv - 14 phones - 1/2 years cycle rate - 21.43% conservation
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Zuzana42 

Zkuste v Mircrosoft Store najít aplikaci Galaxy Buds (ovšem pokud jsou nové modely již podporovány).  Zkoušel jste párování přes tlačítko na spodu krabičky?

fajnsnek2
0 Like
Zuzana42
Journeyman
Možnosti

zial aj to som skusala, dokonca som uplne zrusila parovanie v mobile, no nepomohlo...

0 Like
Zuzana42
Journeyman
Možnosti

Galaxy Buds app som skusala, nenaslo mi ich ani cez nu. A aj tlaciko na spodku krabicky som skusala. Absolutne nechapem kde moze byt problem 😞 

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Nemám svoje Buds3 Pro u sebe, vyzkouším to odpoledne doma s notebookem Dell zda to bude fungovat. 

fajnsnek2
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Myslím že by to šlo udělat tak, že vypnete automatickou detekci/hledání blízkých zařízení + vypnete automatické připojení sluchátek. Protože B FE mi jde připojit k TV normálně s tímto nastavením.
0 Like
Zuzana42
Journeyman
Možnosti

Neviem co sa udialo, ale po niekolkych hodinach som to opat tak isto skusila a uz ich naslo a pripojilo :smiling-face: vsetkym dakujem za rady :smiling-face: