Salutare, dupa update-ul recent (UI2 si Tizen 5.5) intampin 2 problemele cu Galaxy Watch Active2, pe care as fi vrut sa nu le am:
bateria... Vizualizare anunț
Ceasul galaxy watch active 2 a primit decurand update de software tizen 5.5 cu fall detection ,capture , vo2 max, emoji, chat history in India ,... Vizualizare anunț
Salutări, după ultimul update la ceasul Galaxy Active 2, se poate instala aplicația pentru funcția ECG. Las un link mai jos cu pașii de instalare.... Vizualizare anunț
Salutare,
Am un telefon Note 20 Ultra și un ceas Active 2 cu LTE. Sunt abonat Vodafone și doresc să instalez eSim-ul pe ceas pentru... Vizualizare anunț
Bună ziua!
Am și eu o întrebare: când va primi și ceasul pe care îl dețin o actualizare de software? De la Tizen 4.0 la un Tizen 5.0... Vizualizare anunț
Anonim
Salut, @kingston1984. Și eu dețin asemenea ceas, dar dacă stau să postez
întrebări de genul doar pen... Vizualizare anunț
Cum pot face asocierea intre ceasul meu si aplicatia smart things in asa fel incat sa il pot localiza la fel ca celelalte dispozitive asociate pe... Vizualizare anunț
Acest subiect se potrivește mai bine sub formă de comentariu la o postare publicată deja în cadrul comunității. Recomandăm folosirea funcției... Vizualizare anunț
Am un active2, si nu prea se misca bine, merge in lag, uneori dureaza ceva pana deschide o aplicatie. Un update nu am mai primit de ceva timp si nu... Vizualizare anunț
Samsung Electronics a anunțat noul model din titan Galaxy Watch3, care va fi disponibil începând cu 18 septembrie, într-o variantă Bluetooth de 45... Vizualizare anunț
Techradar scrie despre Samsung Galaxy Watch Active 2 că este un ceas extraordinar pentru alergare, cu funcții inteligente, care îți fac viața de... Vizualizare anunț
Pentru a activa notificările Facebook Messenger pe Galaxy Watch Active2, mai întâi asigură-te că smartphone-ul rulează cea mai recentă versiune de... Vizualizare anunț