Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Baterie smartwach 3 frontier

(Subiect creat la: 04-01-2021 11:51 PM)
5119 Vizualizări
sile10
Navigator
Opțiuni

De ce ma tine bateria mai puțin?  Și ce as putea sa ii fac ? Ma poate ajuta cineva ? Ps.nu sta conectat la Bluetooth  il tin doar ca pe un ceas 

2 Soluţii
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Din pacate tind sa cred ca @CatalinDM  are dreptate. Ar cam fi timpul pentru o noua baterie sau un ceas nou 🙂 
Poti arunca un ochi si aici, dar nu cred ca ai ce-i face:  https://www.youtube.com/watch?v=O6pkWBS0_Fc&ab_channel=MobileWizTech

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
Lucian17
Helping Hand
Opțiuni
Verifica sa nu ai activate functii consumatoare: always on display, gps, wifi. Daca este conectat la telefon, isi ia de acolo informatiile. Un restart, de multe ori ajuta. Daca nici cu functiile astea dezactivate nu tine mai mult bateria, atunci sfatul lui @CatalinDM este singura optiune.

Vizualizare soluţie în postul original

2 Soluţii

13 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Intrebarea este, cat te tine bateria?

sile10
Navigator
Opțiuni
întrebarea era daca știți ce se poate face sa tina bateria mai mult cum era la inceput
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Pai, asigura-te ca ai pe off tot ce tine de bluetooth, wifi pe ceas in primul rand. Vezi cum ai setarile de puls si orice altceva ce ar putea consuma baterie.
Te intrebam cat de tine, sa ne facem o idee despre ce vorbim 🙂

0 Aprecieri
sile10
Navigator
Opțiuni
de dimineata pana seara
0 Aprecieri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Din pacate tind sa cred ca @CatalinDM  are dreptate. Ar cam fi timpul pentru o noua baterie sau un ceas nou 🙂 
Poti arunca un ochi si aici, dar nu cred ca ai ce-i face:  https://www.youtube.com/watch?v=O6pkWBS0_Fc&ab_channel=MobileWizTech

BubuKris
First Poster
Opțiuni

Buna ziua detinn un Samsung gear S3 Frontier. Se poate sa ma ajutai cu un site de unde as putea sa imi comand o baterie noua? Penteu ca nu ma mai tine mai mult de o zi. Multumesc o zi frumoasa

0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Merge pe 5 ani ceasul. As zice sa apelezi la un service Samsung, sa-i schimbe bateria.
0 Aprecieri
Soluţie
Lucian17
Helping Hand
Opțiuni
Verifica sa nu ai activate functii consumatoare: always on display, gps, wifi. Daca este conectat la telefon, isi ia de acolo informatiile. Un restart, de multe ori ajuta. Daca nici cu functiile astea dezactivate nu tine mai mult bateria, atunci sfatul lui @CatalinDM este singura optiune.
sile10
Navigator
Opțiuni
mulțumesc din suflet tuturor
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Oricand. Ceasul inca e super. Daca vreun raspuns ti-a fost de ajutor, il poti marca ca solutie apasand pe cele 3 puncte. Multumim si noi.
0 Aprecieri
GabiRoBc
Helping Hand
Opțiuni
așa am pățit și eu după un an și 8 luni nu mai ținea bateria. l-am trimis la garanție,baterie noua și ce au mai schimbat acuma tine 3 ½ zile bateria ,chiar mai bine decât ținea când era nou
0 Aprecieri
clausss112
First Poster
Opțiuni
Al meu nu mai masoara pulsu , si nu se mai aprinde senzoru de pe spate . Oare din cauza bateriei sa fie ? Nu mai mai tine nici o zi antreaga .
0 Aprecieri