Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Běžky v hodinkách Galaxy Watch Active

(Téma vytvořeno: 28-12-2019 04:40 PM)
2582 Zobrazení
jarunka15
First Poster
Možnosti

Může mi někdo prosím poradit jak mohu do hodinek nainstalovat Sjezdové lyžování a Běžky.

Sjezdové lyžování jsem musela spouštět v telefonu přes Samsung Health

Děkuji Jarunka15

0 Like
6 Odpovědi
hudyss77
Explorer
Možnosti

To pomůže aplikace Endomondo instalovaná v hodinkách. A pod "Zimní sporty" jsou i běžky.

LG G8s/SG watch Active 2–Garmin Venu/Galaxy buds
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký večer @jarunka15

Je to tak jak píše @hudyss77 . Aplikace Samsung Health bohužel zimní sporty neobsahuje. Na monitorování zimních aktivit rozhodně doporučuji aplikaci Endomondo. 

fajnsnek2
0 Like
Zdenda14
First Poster
Možnosti

Ahoj, rád bych se vrátil k tomuto tématu, jelikož aktuálně hledám také možnost vložit běžecké lyžování do hodinek Active 2. Endomondo bohužel končí a MapmyRun je k ničemu. Není spolehlivé a po skončení aktivity se neuloží délka trasy. V Samsung Health je běžecké lyžování v aplikaci v mobilu, ale nejde v hodinkách - máte na to nějaké řešení?

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Ahoj @Zdenda14,

ano, v Samsung Health to jde pouze v aplikaci v mobilu. Koukal jsem ještě na aplikaci Strava, kterou také používám a v telefonu je Backcountry Ski (běžecké lyžování) ale v hodinkách mám také jen Nordic Ski (severské lyžování) - možná by to šlo na to použít??

0 Like
DanielR4
First Poster
Možnosti

Taky jsem pátral po možnostech - sjezdové lyžování, běžky, stolní tenis, squash... Jediné (po té co skončilo Endomondo) tak ve Strava jsou běžky - (nordic ski). Kdyby měl někdo nápad na stolní tenis a sjezdovky, tak budu vděčný. Je neuvěřitelný, že žena na svých Xiaomi GTS za 2000 tyto věci má a já na Galaxy Watch 3 nikoliv.

0 Like
DanielR4
First Poster
Možnosti

Jen pro doplnění, nainstaloval jsem Map my Run, kde např. stolní tenis je, ale měří jen čas, tep a cal, takže to samé jako bych si dal Jiní cvičení v SH.  :(((

0 Like