o 28-12-2019 04:40 PM
Může mi někdo prosím poradit jak mohu do hodinek nainstalovat Sjezdové lyžování a Běžky.
Sjezdové lyžování jsem musela spouštět v telefonu přes Samsung Health
Děkuji Jarunka15
o 28-12-2019 05:30 PM
To pomůže aplikace Endomondo instalovaná v hodinkách. A pod "Zimní sporty" jsou i běžky.
o 28-12-2019 06:02 PM
Hezký večer @jarunka15
Je to tak jak píše @hudyss77 . Aplikace Samsung Health bohužel zimní sporty neobsahuje. Na monitorování zimních aktivit rozhodně doporučuji aplikaci Endomondo.
o 07-01-2021 07:53 AM
Ahoj, rád bych se vrátil k tomuto tématu, jelikož aktuálně hledám také možnost vložit běžecké lyžování do hodinek Active 2. Endomondo bohužel končí a MapmyRun je k ničemu. Není spolehlivé a po skončení aktivity se neuloží délka trasy. V Samsung Health je běžecké lyžování v aplikaci v mobilu, ale nejde v hodinkách - máte na to nějaké řešení?
o 07-01-2021 09:20 AM
Ahoj @Zdenda14,
ano, v Samsung Health to jde pouze v aplikaci v mobilu. Koukal jsem ještě na aplikaci Strava, kterou také používám a v telefonu je Backcountry Ski (běžecké lyžování) ale v hodinkách mám také jen Nordic Ski (severské lyžování) - možná by to šlo na to použít??
o 07-01-2021 11:26 PM
Taky jsem pátral po možnostech - sjezdové lyžování, běžky, stolní tenis, squash... Jediné (po té co skončilo Endomondo) tak ve Strava jsou běžky - (nordic ski). Kdyby měl někdo nápad na stolní tenis a sjezdovky, tak budu vděčný. Je neuvěřitelný, že žena na svých Xiaomi GTS za 2000 tyto věci má a já na Galaxy Watch 3 nikoliv.
o 08-01-2021 03:26 AM
Jen pro doplnění, nainstaloval jsem Map my Run, kde např. stolní tenis je, ale měří jen čas, tep a cal, takže to samé jako bych si dal Jiní cvičení v SH. :(((