Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Automatické zapnutí/vypnutí GPS při sportovní aktivitě.

(Téma vytvořeno: 08-12-2021 07:36 PM)
509 Zobrazení
Petr01
Apprentice
Možnosti
Ahoj, 
Dokáže mi někdo poradit, zda na nových watch4 classic jde nastavit zapnutí GPS jen na sportovní aktivitu? Zároveň s ukončením aktivity zase automaticky vypnout GPS? Galaxy Watch na Tizenu to zvládali.
Našel to někdo v nastavení? Nebo kde hledat?
0 Like
7 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @Petr01

Nemám zatím Watch4 k dispozici, ale hodinky by měly požívat jen GPS pokud to vyžaduje nějaká aplikace, není tomu tak?! Nebo myslíte, že vyhledávání satelitu probíhá neustále? 

fajnsnek2
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý večer @Petr01
ano i na Watch4 jde zapnout polohu pouze při sportovní aktivitě. Hodinky nabízí mít polohu vypnutou, zapnutou, pokaždé se zeptat či jen při používání aplikace jako jsou i sportovní aktivity. Sporty využívám poměrně dost a zatím bez problémů.

Libb
MegaStar
Možnosti

@potasm a kde přesně se to tam zapíná? Bohužel nikdo z superuserů Samsung Makerů nemá tyto hodinky k dispozici, tak bychom neradi "radili", když to nemáme jak ověřit

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Chápu, no když najedu do nabídky jednotlivých cvičení (např. běh), tak se mě to pokaždé zeptá, zda chci zapnout polohu. Na displayi, kde se zaškrtne, že chci povolit polohu je níže také oprávnění a tam volby, které jsem zmiňoval výše.

0 Like
Petr01
Apprentice
Možnosti
Začátek máme stejný... nicméně když zapnu sport, povolím zapnutí polohy, tak po ukončení sportovní aktivity se již poloha nevypne a zůstane zapnutá. Musím ji pak v hlavním menu přes horní lištu zase ručně vypnout. Nevím nakolik běží nebo neběží na pozadí. Proto srovnávám s předchozí řadou watch3, kde jsem na začátku nastavil a pak jsem se již o nic starat nemusel. GPS byla vždy vypnutá vyjma sportovních aktivit.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Normálně to nekontroluji, zda mám polohu po sportovní aktivitě zapnutou či ne. Na horní lištu sahám jen večer kvůli režimu spánku a tam je poloha vypnutá. Ale kdyby zůstávala zapnutá, tak mi baterie jde šíleným tempem dolů, což nejde.

0 Like
dukynko
Pioneer
Možnosti

Veď to funguje ako na mobile, to že je používanie gps povolené, neznamená že to gps je aktívne a žerie batériu. Gps je aktívne iba pri spustenej aplikácii využívajúcej gps, teda buď mapy alebo záznam aktivity typu chôdza či beh. 

0 Like