Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

ajutor

(Subiect creat la: 12-03-2021 09:52 PM)
740 Vizualizări
BorkyAlex
Explorer
Opțiuni
o casca mi se aude f incet cu volumul la maxim
le am conectat si la alt telefon si este la fel
ce pot sa fac?buds plus
0 Aprecieri
10 Răspunsuri
sendem
Journeyman
Opțiuni
ai încercat să-l cureti? la.mine a intrat probabil praf(ținut în buzunar) acum funcționează
0 Aprecieri
BorkyAlex
Explorer
Opțiuni
am incercat si tot nu a mers..
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Incearca sa cureti casca care se aude mai incet. Scoate chestia de silicon si curata acolo (poti sa si sufli cu gura sau sa tragi aer usor).

Mai poti merge si in setari, la Accesibility si Hearing Enhancements.. poti seta volum mai tare in casca care se aude mai incet si sa verifici daca e mai ok.

BorkyAlex
Explorer
Opțiuni
nu e ok,la fel se aude
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Le-ai curatat sau ai schimbat din setari?

BorkyAlex
Explorer
Opțiuni
ambele
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Unii zic ca daca le resetezi din Galaxy Wearable, le imperechezi cu un alt telefon (nu prin aplicatie), le reimperechezi  pe telefonul tau si verifici dup.a

Daca tot nimic... e posibil sa fie ceva defect fizic cu casca si probabil sa necesite interventie in service.

BorkyAlex
Explorer
Opțiuni
cred ca au un defect pana la urma...
0 Aprecieri
DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare! Am citit ca unora le-a mers solutia asta. Intri in aplicatie si dai pe cautare casti si alegi sa iti caute casca care nu functioneaaza, asta bineinteles d u p a ce ai scos-o din cutie. si o lasi sa sune 30 de secunde sau cat consideri. Sper sa rezolvi ceva.
0 Aprecieri
sorin1179
Pioneer
Opțiuni
poate ai probleme cu auzul, fin experienta spun asta cu urechea dreaptă nu aud asa bina ca si cu stanga.
0 Aprecieri