Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

A52s + honor magic watch 2

(Téma vytvořeno: 12-10-2022 07:05 PM)
291 Zobrazení
Foorty
First Poster
Možnosti
Zdravím,
Mám galaxy a52s a k tomu hodinky honor magic watch 2, dokud jsem měl i telefon honor, tak bylo vše ok, nyni to ale dohromady moc neštýmuje, vše bych přežil, ale nejvíc mě štve, že se to nějak hádá a nefunguje mi řádně handsfree v Toyote, když mi někdo zavolá a hovor příjmu, tak jde zvuk do telefonu, musím pak buď na tel nebo na displeji v autě ručně vypnout funkci sluchátka, někomu zavolat je ještě větší horor, celý se to např sekne a pořád to vytáčí a nemůžu s tím nic dělat. Pokud s sebou nemám hodinky tak to funguje jak má. Kolega má stejný problém s hodinkami huawei v opelovi, takže vypadá, že je software problém hodinky vs tel. Nemáte někdo zkušenosti co s tím? Diky. 
0 Like
5 Odpovědi
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Dobrý den, bohužel není zaručená 100% kompatibilita mezi výrobci, může se stát i cokoliv jiného. Každopádně bych zkusil vše odpárovat a znovu přidat, jestli náhodou se to nespraví.
0 Like
Foorty
First Poster
Možnosti
Diky, už jsem zkoušel, dopadne to vždy stejně.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Foorty 

tady je jednoduše problém v tom, že různé kombinace značek můžou právě přinášet potíže, které popisujete. Před pár lety jsem to měl chvíli podobné a musel jsem sjednotit značky, jinak jsem se prostě "nedomluvil". Moc jsem neporadil, ale je to tak.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, zkusil bych následující:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Foorty
First Poster
Možnosti
To mám, nepomáhá. Nicméně jsem se začetl na internetu a je to marné, chyba na straně huawei, prý neřeší..
0 Like