Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

A mai cumpărat cine a produse de pe Melarox?

(Subiect creat la: 23-04-2021 10:23 AM)
422 Vizualizări
CristinaLomură
Pathfinder
Opțiuni
Doresc să achiziționez un Galaxy Watch 3 LTE și nu îl găsesc în multe locuri la un preț ok. Știți dacă garanția ar fi recunoscută de Samsung dacă cumpăr produsul de la ei?

Am contactat și Samsung, dar nu lucrează la ora asta. Căutăm un răspuns mai rapid. 

Mersi 
16 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Hello,

Cred ca oricum poti face retur in 14 zile. Daca cumva nu vine cu sticker-ul pe care sa specifice importatorul Samsung Romania, eu i-as face retur.

Hai ca poate a mai luat cineva de la ei si iti da feedback.

CristinaLomură
Pathfinder
Opțiuni
Mersi, voi fi atentă.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Uite stickerul pe care il am pe căști:

20210423_085101_15370.jpg

CristinaLomură
Pathfinder
Opțiuni
Mersi 😊
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Bună. Am cumpărat eu de la Melarox acum un an și mi-a venit super ok. Având în vedere ca știi de site,presupun ca te-ai uitat pe compari. Toate site-urile de acolo sunt ok. Mai ales ozone care este în Bulgaria :smiling-face: Mi-a venit în 5 zile de la ei.
CristinaLomură
Pathfinder
Opțiuni
Mersi pentru informație. Cu garanția a fost totul în regulă, recunoscută de Samsung?
0 Aprecieri
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Nu știu deoarece am comandat un monitor. În mod normal ar trebui sa fie ok cu garanția și pentru produsele samsung.
0 Aprecieri
Malval
Pathfinder
Opțiuni
***** ce cumperi, contacteaza cu suport tehnic de Samsung si dă-le serial number si roaga-i sa verifice pentru ce țara e fabricat ceasul. Garanția Samsung e europeana, ma rog, UE. Chestiunea e ca daca a fost facut pentru țari care nu sunt europene, ceasul nu are garanție aici deci, e foarte important sa contactezi cu suportul tehnic, ei pot verifica sa-ți zica pentru ce țara e fabricat.
CristinaLomură
Pathfinder
Opțiuni
Da, ai dreptate. Urmează, aseară nu era disponibil chat-ul la ora aia și aveam nevoie de un răspuns mai rapid. 😂
Malval
Pathfinder
Opțiuni
Te inteleg! Dar, e singura forma de-a afla daca e sau nu fabricat pentru UE. :))
CristinaLomură
Pathfinder
Opțiuni
Da, așa e
Sorica
Voyager
Opțiuni
Ai grija sa fie fabricat ptr. tari membre ue ptr. a beneficia de update gen blood pressure, ekg, etc !
Malval
Pathfinder
Opțiuni
Trbuie sa si fie vinculat la un telefon Samsung cu Android 7.0 o superior :smiling-face: .
0 Aprecieri
CristinaLomură
Pathfinder
Opțiuni
Am cautat recenzii despre Melarox, dacă vă uitați pe google la ele, o să vedeți de ce m-am răzgândit. 🤣
Marius_M
Legend
Opțiuni
Cel mai simplu și eficient sau sigur ar fi să comanzi de pe site-ul oficial al producătorului Samsung. Asta e părerea mea
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Sau din magazine
0 Aprecieri