Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Ρολόι R800 46mm

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 23-10-2021 06:24 PM)
1888 Προβολές σελίδας
AekDim
Explorer
Επιλογές
Καλησπέρα σας . Πρώτη φορά αγοράζω ρολόι smart . Το σύνδεσα με την εφαρμογή μέσω του κινητού μου έκανα την αναβάθμιση που μου ζήτησε και μου έγραψε ότι τώρα μπορώ να χρησιμοποιώ το ρολόι . Η οθόνη μου γράφει . . 

Δοκιμάστε ξανά . Αγγίξτε την οθόνη με την παλάμη για να την απενεργοποιήσετε . 

Βάζω την παλάμη μου όπως μου γράφει φεύγουν τα γράμματα αλλά επανέρχονται . 

Τι να κάνω ξέρει κανένας να μου πει ? 
Ευχαριστώ 

5 Λύσεις

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα, αυτό που σου γράφει είναι για να σου διδάξει μερικά πράγματα για την λειτουργία του ρολογιού. Αν καλύψεις με την παλάμη σου όλη την οθόνη θα κλείσει, λογικά μετά πρέπει να σε παραπέμψει σε άλλη οδηγία.

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Από εκεί και πέρα αν θέλεις απενεργοποιεις κάποιες λειτουργίες όπως το να ανοίγει η οθόνη με διπλό tap, με περιστροφή της στεφάνης, η με κίνηση. Εγώ έχω μόνο την κίνηση για παράδειγμα

Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Το είχα για 1μιση χρόνο, τώρα έχω το galaxy watch 3 (R840). Αυτό που έχεις έχει καλύτερη μπαταρία σε σχέση με το 3, είναι πολύ καλό, στιβαρή κατασκευή, έμεινα πολύ ικανοποιημένος, θα σου πρότεινα να κατεβάσεις και το phosphor minimalist καντράν, του ταιριάζει πολύ. Έχει ένα μόνο ελάττωμα και εύχομαι να μη στο βγάλει... 9 στα 10 όμως το έχουν. Έχει ελαττωματικό sensor για την μέτρηση των ορόφων (συνδυασμός αλτιμετρου κ κίνησης) στην αρχή θα στα μετράει κανονικά, μετά από κάποιο διάστημα θα στα βγάζει πάρα πολλά και μετά θα καεί τελείως. Δεν θα σου δίνει ούτε ορόφους ούτε υψόμετρο.

Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Λέγοντας να αλλάξεις το εσωτερικό μενού?? Μπορείς να προσθέσεις εφαρμογές, να αλλάξεις την σειρά των widget, να αλλάξεις γραμματοσειρά, αυτά πάνω κάτω.

Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Βασικά, έχει αισθητήρα για να αντιλαμβάνεται τη φωτεινότητα του χώρου, οπότε αν το έχεις στον αυτόματο φωτισμό, την μέρα θα είναι στο τέρμα η φωτεινότητα (αλλά θα ξεκινάει από χαμηλά και θα δυναμωνει ανάλογα το ποσό φωτεινότητα έχει εξω) ενώ τη νύχτα μπορεί να μην ανεβαίνει πολύ. Πάντα εξαρτάται και από τις όρια έχεις θέσει στην φωτεινότητα, εγώ π.χ. το έχω στο 4 και στο auto, οπότε κάτω από 4 δεν πέφτει αλλά όταν χρειαστεί πάει τέρμα.
Αν θεωρείς πως οι απαντήσεις μου σε βοήθησαν μαρκαρε τες και ως λύση για να βοηθήσουμε και άλλους.
Ευχαριστώ

14 Απαντήσεις
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα, αυτό που σου γράφει είναι για να σου διδάξει μερικά πράγματα για την λειτουργία του ρολογιού. Αν καλύψεις με την παλάμη σου όλη την οθόνη θα κλείσει, λογικά μετά πρέπει να σε παραπέμψει σε άλλη οδηγία.
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Από εκεί και πέρα αν θέλεις απενεργοποιεις κάποιες λειτουργίες όπως το να ανοίγει η οθόνη με διπλό tap, με περιστροφή της στεφάνης, η με κίνηση. Εγώ έχω μόνο την κίνηση για παράδειγμα
AekDim
Explorer
Επιλογές
Φίλε μου να είσαι καλά . Τώρα θα κάνω αυτά που μου έγραψες . Σε ευχαριστώ πολύ . .
AekDim
Explorer
Επιλογές
Από ότι κατάλαβα πρέπει να έχεις το ίδιο . Έκανα καλή αγορά ? Θα μείνω ευχαριστημένος ?
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Το είχα για 1μιση χρόνο, τώρα έχω το galaxy watch 3 (R840). Αυτό που έχεις έχει καλύτερη μπαταρία σε σχέση με το 3, είναι πολύ καλό, στιβαρή κατασκευή, έμεινα πολύ ικανοποιημένος, θα σου πρότεινα να κατεβάσεις και το phosphor minimalist καντράν, του ταιριάζει πολύ. Έχει ένα μόνο ελάττωμα και εύχομαι να μη στο βγάλει... 9 στα 10 όμως το έχουν. Έχει ελαττωματικό sensor για την μέτρηση των ορόφων (συνδυασμός αλτιμετρου κ κίνησης) στην αρχή θα στα μετράει κανονικά, μετά από κάποιο διάστημα θα στα βγάζει πάρα πολλά και μετά θα καεί τελείως. Δεν θα σου δίνει ούτε ορόφους ούτε υψόμετρο.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αν θεωρείς πως οι απαντήσεις μου σε βοήθησαν μαρκαρε τες και ως λύση για να βοηθήσουμε και άλλους.
Ευχαριστώ!
AekDim
Explorer
Επιλογές
Είσαι απίστευτος . Σε ευχαριστώ
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Ότι άλλη απορία έχεις, μη διστάσεις. Είναι φοβερό ρολόι, σε πολλούς τομείς. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος, απλά έχω μπει στο τριπακι να αλλάζω συσκευές κάθε χρόνο.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Πως είναι η έως τώρα εμπειρία σου?